Digi Mobil SOCHEAZA Clientii cu o Decizie RADICALA in Romania

Digi Mobil isi socheaza clientii cu o decizie radicala pe care a luat-o in Romania, iata ce face operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea si in 2020.

Digi Mobil socheaza

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, fiind intr-o constanta cautare de clienti noi, si avand cele mai bune rezultate pe partea de portari in Romania de cativa ani. Digi Mobil este totusi si un operator care pare sa se concentreze pe puncte complet opuse in momentul de fata, ceva ce nu vedem si in cazul altor operatori de telecomunicatii din tara noastra acum, sau in cursul anului 2020.

Digi Mobil investeste in extinderea retelei sale 5G de telefonie mobila, incercand sa creasca acoperirea in cat mai multe orase si zone din tara, desi deocamdata licitatia pentru frecvente 5G inca n-a avut loc. Digi Mobil nici nu stie daca poate folosi echipamentele Huawei, unul dintre partenerii sai principali, insa chiar si asa, incearca sa le ofere clientilor din Romania tehnologia viitorului la cel mai mic cost din tara noastra, poate si din Europa.

Digi Mobil SOCHEAZA Clientii cu o Decizie RADICALA in Romania

Digi Mobil este, pe de alta parte, implicata si intr-un proiect complet opus, mai exact, construirea unei infrastructuri 2G in diverse zone din tara, ceva ce pare a fi complet ilogic pentru destul de multa lume. Digi Mobil merge in momentul de fata in doua directii complet opuse, cea a viitorului si cea a trecutului, insa ambele alegeri au menirea de a aduce doar cele mai bune servicii posibile pentru clientii care-i folosesc infrastructura acum.

Digi Mobil este singurul operator de telefonie mobila din Romania care investeste masiv si simultan in 2020 atat in 2G, cat si in 5G, si ar putea fi singurul din Europa, dar face asta pentru ca nu prea are de ales. Digi Mobil are deficiente majore cu acoperirea in interiorul cladirilor, iar reteaua 2G va rezolva problema, in timp ce reteaua 5G va rezolva o alta deficienta foarte mare, adica vitezele foarte slabe de internet mobil pe care le ofera.

Digi Mobil este intr-o situatie destul de paradoxala la inceput de an 2020, dar daca tot a majorat preturile, si va castiga in instanta dreptul de a le tine la acest nivel, de ce sa nu faca si investitii masive cu ajutorul lor.

7 COMENTARII

  1. Aplaud comentariile dinaintea mea , felicitări cititorilor, poate se trezește la realitate și își amintește de perioada de acum 5 ani când poate mai și scria ceva

  2. Eu dupa primul paragraf am sarit direct la comentarii. Din cauza socului, desigur. Soc soc soc! Romanii vor fi uluiti.romanilor nu le-a venit sa creada. Romanii sunt uluiti. Uluitor. Incredibi. Sa aflat! (Obligatoriu scris fara cratima). A recunoscut tot. Soc soc! Am omis ceva?