eMAG: iPhone 11/Pro sunt REDUSE cu 3500 LEI pentru Anul Nou

eMAG aduce pentru Anul Nou noi promotii foarte bune la iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, reducerile ajungand pana la 3500 de LEI in Romania.

eMAG iPhone 11 Pro REDUSE Anul Nou

eMAG are telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max disponibile in aceasta pagina la vanzare cu reduceri de pana la 3500 de LEI inainte de Craciun, oferte care in mod normal nu ar fi trebuit sa fie disponibile chiar atat de devreme, insa iata ca magazinul online surprinde cu promotiile pe care le are pe final de 2019.

eMAG are in vanzare toate modelele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care cei de la Apple le-au lansat, inclusiv cele Midnight Green, sau de capacitate mare, care initial n-au putut fi cumparate din cauza productiei reduse, insa iata ca si asta s-a schimbat, iar magazinul poate oferi exact ceea ce isi doresc clientii.

eMAG: iPhone 11/Pro sunt REDUSE cu 3500 LEI pentru Anul Nou

eMAG are promotii diversificate in aceasta pagina pentru telefoanele din seria iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, astfel ca ele difera in functie de vanzator, adica daca vin direct de la magazinul online, sau daca sunt puse in vanzare de catre vreun partener care vinde in Marketplace, iar in functie de asta puteti avea parte de promotii neasteptat de bune.

eMAG are listate pentru unele modele ale iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max inclusiv anumite cadouri de care clientii se pot bucura atunci cand cumpara un anumit model, astfel ca separat de achizitia telefonului, va puteti bucura si de ceva care in mod normal nu este oferit de catre magazinul online la orice fel de achizitie.

eMAG are separat de aceste promotii si foarte multe alte reduceri de Craciun disponibile in aceasta pagina, si va recomand sa profitati de toate ofertele cat inca mai sunt disponibile.