Samsung GALAXY S11 Plus: Iata CAT de URIAS va fi Ecranul de 6.9 inch

Samsung GALAXY S11 Plus va avea un ecran imens implementat, iar in aceste imagini putem vedea pentru prima oara o comparatie cu modelele standard din serie.

Samsung GALAXY S11 Plus 6.9 inch

Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa fie telefonul premium cu cel mai mare ecran implementat pana in momentul de fata de catre compania Samsung, noul dispozitiv urmand a avea unul cu diagonala de 6.9 inch. mai jos puteti vedea cateva folii de protectie pentru ecranele din seria Samsung GALAXY S11, iar in mod surprinzator exista o diferenta foarte mica intre ecranele de 6.5 inch si 6.9 inch ale modelelor principale existente in ea.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea un ecran mai mare decat oricare dintre cele implementate in telefoanele concurente principale care vor fi lansate in primavara anului 2020, 6.9 inch fiind ceva ce rar vezi intr-un telefon. Totusi, pentru Samsung GALAXY S11 Plus va fi oferit acest ecran foarte mare in tandem cu suportul pentru retelele 5G in ideea de a incuraja vizualizarea de continut video pe telefoane, dar si pentru a imbunatati experienta din jocuri.

Samsung GALAXY S11 Plus: Iata CAT de URIAS va fi Ecranul de 6.9 inch

Samsung GALAXY S11 Plus ecran 6.9 inch

Samsung GALAXY S11 Plus ar putea oferi tot o rata de refresh de 120 Hz pentru ecranul sau, chiar daca vorbim despre o componenta a carei dimensiune va fi uriasa in comparatie cu cea a altor modele de telefoane. Avand in vedere si ca noua camera pentru Samsung GALAXY S11 Plus va avea 108 megapixeli, si e posibil ca inregistrarile video sa se faca la rezolutie 8K, folosirea unui ecran atat de mare are din nou foarte multa logica.

Samsung GALAXY S11 Plus ar putea fi totusi mai greu de folosit decat modelele anterioare, iar asta pentru ca ar trebui sa fie si mai mare, chiar daca are marginile ecranului cu mult reduse de catre cei de la Samsung. Din ceea ce vedem acum, se pare ca Samsung GALAXY S11 Plus va fi un “monstru” de telefon care va aduce o schimbare extrem de mare pentru clientii care vor dori sa il cumpere, iar asta este o veste foarte buna pentru noi.

Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania coreeana pe 11 sa 18 februarie, insa deocamdata nu se stie sigur cam cand ar trebui sa aiba loc lansarea sa in magazine.