OFICIAL, Samsung GALAXY S11 Confirmat, Primele Detalii pentru LANSARE

Samsung GALAXY S11 are parte de prima confirmare oficiala si primele detalii inainte de lansare, iata ce a fost dezvaluit deja cu privire la noul telefon.

Samsung GALAXY S11 certificat

Samsung GALAXY S11 are in sfarsit parte de o certficare oficiala pentru lansare, noul model de telefon al companiei coreene fiind unul dintre cele mai importante care vor ajunge la clienti in prima parte a anului 2020.

Samsung GALAXY S11 a fost certificat de catre organizatia care stabileste standardele Bluetooth pentru toate dispozitivele electronice din lumea intreaga, iar multumita ei stim cum anume va fi impartita noua serie de telefoane.

Samsung GALAXY S11 a fost certificat pentru lansare cu numarul de cod SM-G988B, plus diverse variatii ale acestuia, semn ca va exista destula diversitate in ceea ce-l priveste pentru lansare.

Versiunea Plus a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S11 a fost certificata pentru lansare de catre aceasta organizatie, iar din cate se pare, vorbim despre modelul care va avea inclusiv compatibilitate 5G integrata de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY S11 Plus a fost certificat pentru lansare

Samsung GALAXY S11 certificare Bluetooth
Certificare Bluetooth pentru lansarea Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 este mentionat in aceasta certificare foarte simplu, ca fiind doar un telefon produs de catre compania Samsung, insa in baza numarului de cod e destul de clar despre ce model este vorba.

Din pacate in baza acestei certificari oficiale aflam doar ca Samsung se pregateste sa puna in vanzare Samsung GALAXY S11 in perioada urmatoare, dar specificatiile telefonului nu au fost dezvaluite de catre cei care l-au testat.

Samsung GALAXY S11 va avea in versiunea Plus un ecran cu diagonala de 6.9 inch, chip-uri Exynos 990, Qualcomm Snapdragon 865, 12 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, plus o imensa baterie de pana la 5000 mAh.

Mai mult decat atat, camera principala va avea o rezolutie de 108 megapixeli, in timp ce incarcarea rapida va ajunge la 45W incepand cu acest model, iar diverse alte imbunatatiri software vor fi deasemenea oferite.

Samsung GALAXY S11 are in momentul de fata doua posibile date de lansare anuntate, una pentru 11 februarie, cealalta pentru 18 februarie, deci ramane de vazut care dintre ele va ramane cea finala pentru telefon.