Digi Mobil: Anul Nou aduce un ANUNT care a STUPEFIAT Clientii

Digi Mobil are pentru Anul Nou un anunt care uimeste clientii din Romania, operatorul de telefonie mobila incheind anul asa cum l-a si inceput in ianuarie.

Digi Mobil Anul Nou

Digi Mobil are o data cu Anul Nou si un anunt important pentru toti romanii care folosesc servicii de telefonie mobila in momentul de fata in Romania, si e bine ca toata lumea sa stie de ceea ce se intampla. Mai exact, astazi se incheie campania de portare lansata de catre cei de la Digi Mobil pentru toata lumea cu destul de mult timp in urma, ea fiind una care a adus surprinzator de multi clienti in retea, generand si recorduri pentru grupul de telecomunicatii.

Digi Mobil a lansat campania de portare din Romania cu ceva timp in urma, iar ea se termina pe data de 31 decembrie, adica fix astazi, deci toti cei care doresc sa profite de ea, mai au doar cateva ore in care pot face acest lucru. Vorbim despre o campanie de portare care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de abonamente foarte ieftine si preturi foarte bune la telefoane mobile, totul daca aleg sa plece cu numarul de telefon din reteaua in care se afla.

Digi Mobil: Anul Nou aduce un ANUNT care a STUPEFIAT Clientii

Digi Mobil le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara telefoane mobile care sunt vandute cu avans zero si rate fara dobanda, deci oricine se poate bucura de aproape orice telefon cand face portarea. Desigur ca ratele zero se aplica doar pentru modelele cele mai ieftine din stoc, nu si pentru cele mai scumpe, in cazul iPhone, sau a unor modele de la Samsung si Huawei, cei de la Digi Mobil cerand avans pentru a vinde telefoanele celor ce se porteaza.

Digi Mobil are deasemenea reduceri foarte mari la abonamentele de care pot beneficia clientii care se porteaza in retea, astfel ca in functie de numarul acestora, se poate ajunge inclusiv la preturi de doar 2 euro pe abonament. Aceasta situatie le permite clientilor care vor sa profite de serviciile Digi Mobil sa aiba parte de preturile cele mai mici din Romania, iar asta a facut din operator lider de portari in Romania pe telefonie fixa si mobila.

Digi Mobil are aceasta oferta disponibila doar astazi, deci daca vreti sa profitati de ea, ar trebui sa va grabiti si sa faceti macar online cererea de portare in reteaua operatorului cat se poate de repede.

1 COMENTARIU