Huawei Incheie un 2019 RECORD, Incepe 2020 cu o Veste GROZAVA

Huawei incheie un 2019 record si incepe 2020 cu o veste grozava cu privire la problemele pe care le are, iata ce se va intampla in urmatorul an pentru companie.

Huawei 2019 record veste 2020

Huawei a incheiat anul 2019 cu recorduri de vanzari si incasari, iar asta in ciuda faptului ca SUA a impus o serie de sanctiuni impotriva sa, ele avand menirea de a ii reduce capacitatea de a fi competitiva pe pietele din intreaga lume. Desi Donald Trump si-a dat toata silinta pentru a afecta modul in care functioneaza compania Huawei, in realitate n-a reusit sa faca mai nimic pentru a-si afecta vanzarile de telefoane mobile, sau alte produse proprii.

Huawei a inregistrat vanzari de 240 de milioane de telefoane in 2019, cu aproximativ 17% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere neasteptat de buna pentru companie. Cei de la Huawei s-au asteptat ca in 2019 sa depaseasca Samsung in vanzarile de telefoane, iar daca SUA nu ar fi impus sanctiuni impotriva sa, la fel ca alte tari, atunci probabil ca s-ar fi apropiat extrem de mult de coreeni in ceea ce priveste vanzarile de telefoane.

Huawei Incheie un 2019 RECORD, Incepe 2020 cu o Veste GROZAVA

Huawei a inregistrat deasemenea un record si in ceea ce priveste incasarile, ajungand anul acesta la 122 miliarde de dolari, cu 17% mai mult decat in cursul anului 2018, acesta fiind deasemenea un record pentru ea. Cresterea a fost mai mica decat anul trecut, si sub obiectivele companiei, insa chiar si asa, cei de la Huawei au reusit sa creasca intr-un mediu in care se dorea interzicerea completa a companiei si produselor sale de catre o puternica tara.

Huawei incepe 2020 si cu o veste grozava, iar asta deoarece Donald Trump a anuntat ca faza 1 a unul acord comercial cu China va incepe prin semnarea unei intelegeri pe data de 15 ianuarie in SUA. Faza a doua va incepe in urma semnarii unui document in China, iar asa cei de la Huawei ar putea avea intr-un final parte de ridicarea sanctiunilor impuse de catre SUA, insa ramane problema 5G, care nu va disparea chiar atat de curand.

Huawei ar putea avea totusi parte in 2020 de ceea ce nu a reusit sa obtina in 2019, si daca Google i-ar acorda intr-un final licente pentru telefoane, cea mai mare problema a sa va fi rezolvata intr-un final.