Samsung GALAXY S10 Lite LANSAT cu o Functie ce NU EXISTA in iPhone 11, P30 Pro

Samsung GALAXY S10 Lite camera

Samsung GALAXY S10 Lite este pregatit pentru lansare de catre compania Samsung in perioada urmatoare, si din cate se pare, va veni cu o tehnologie pe care pana acum nu am mai vazut-o in vreun telefon.

Desi Samsung GALAXY S10 Lite urmeaza sa fie un telefon de clasa medie, se pare ca in el va ajunge o tehnologie in premiera pentru un telefon al companiei Samsung, dar aparent si in premiera pentru toata industria, ceva ce nici iPhone 11, sau Huawei P30 Pro nu au.

Samsung GALAXY S10 Lite urmeaza sa aiba un sistem de stabilizare optica pe care nu l-am mai vazut pana in momentul de fata in vreun alt model de telefon premium care poate fi cumparat din magazine.

Dupa cum puteti vedea, vorbim doar despre aceasta informatie vis-a-vis de marea surpriza pe care o vom vedea in Samsung GALAXY S10 Lite, fara a se oferi si eventuale detalii tehnice pentru acest nou model de telefon asteptat de multa lume.

Samsung GALAXY S10 Lite va fi lansat inainte ca Samsung GALAXY S11, Samsung GALAXY S20, sa ajunga pe piata, deci e de asteptat ca tehnologia aceasta sa fie implementat inclusiv in acest model important de telefon.

Va fi extrem de interesant de vazut ce anume a pregatit compania Samsung pentru Samsung GALAXY S10 Lite si noua sa camera, iar inovatia lor ar putea schimba cu mult in bine intreaga lume a telefoanelor mobile.