Huawei MATE 40 PRO: Tehnologia din iPhone 12 ce va DISTRUGE GALAXY S11

Huawei MATE 40 PRO are o tehnologie care va ajunge si in iPhone 12, iar cu ajutorul ei va distruge Samsung GALAXY S11 in momentul in care va fi lansat.

Huawei MATE 40 PRO 5nm

Huawei MATE 40 PRO are confirmata pentru implementare in 2020 o tehnologie pe care initial o vom vedea in telefoanele iPhone 12, dar care va fi oferita mai mult ca sigur inclusiv in telefoanele celor de la Huawei. Vorbim despre o confirmare venita ieri pentru faptul ca Huawei MATE 40 PRO si iPhone 12 vor beneficia de noi procesoare care vor fi produse folosind un proces de fabricatie de 5nm, o evolutie tehnologica impresionanta pentru industrie.

Huawei MATE 40 PRO va avea in mod sigur un procesor in chip-ul Kirin 1000 care va fi produs cu aceasta tehnologie, cei de la TSMC fiind in proces de a finaliza dezvoltarea acestui procs de fabricatie pentru Apple si Huawei. Stim 100% sigur ca Samsung GALAXY S11 nu va avea procesoarele produse cu acest nou proces de fabricatie, deoarece el nu e deocamdata pregatit, astfel ca iPhone 12 si Huawei MATE 40 PRO vor fi primele modele de telefoane care vor beneficia de pe urma sa.

Huawei MATE 40 PRO: Tehnologia din iPhone 12 ce va DISTRUGE GALAXY S11

Huawei MATE 40 PRO va beneficia de un spor major pe partea de performante, dar si de eficienta energetica multumita implementarii acestui nou proces de fabricatie, ceva ce vine ca o veste grozava. Acelasi lucru este asteptat inclusiv pentru iPhone 12, care oricum va oferi performante net superioare celor ale Huawei MATE 40 PRO, dar ambele vor depasi Samsung GALAXY S11 din toate punctele de vedere in momentul in care vor fi lansate.

Huawei MATE 40 PRO va veni mai mult ca sigur si cu o camera mult imbunatatita, totul fiind gandit pentru a depasi Samsung GALAXY S11, dar daca va depasi si Samsung GALAXY NOTE 11 ramane de vazut. Huawei MATE 40 PRO va avea, din punct de vedere tehnologic, foarte multe noutati importante, insa daca nu va avea si aplicatiile, plus serviciile, de la Google, atunci sansele sale de succes vor fi extrem de mici, dupa cum prea bine stiti.

Huawei MATE 40 PRO va fi prezentat in septembrie 2020, poate chiar foarte aproape de seria iPhone 12, insa ramane de vazut cum va fi gandita lansarea pentru a mai fura si din atentia de care are parte Apple.