Apple Inregistreaza un Record IMPRESIONANT chiar dupa Anul Nou

apple record an nou

Anul Nou a inceput foarte bine pentru compania Apple, aceasta inregistrand o crestere neasteptat de de mare pentru pretul actiunilor la inceput de 2020. Pretul actiunilor companiie Apple a atins valoarea record de 300 de dolari in cursul primelor zile din 2020, ceva ce a venit ca o surpriza complet neasteptata.

Facand o comparatie cu ianuarie 2019, pretul actiunilor Apple s-a dublat, iar asta in ciuda faptului ca vanzarile de telefoane iPhone nu merg tocmai bine. Acesta este si un semn ca investitorii se uita cu mai mult interes si la celelalte produse ale Apple, care incep sa aduca din ce in ce mai multi bani pentru compania americana.

Din cate se pare, indiferent cum ar merge vanzarile de telefoane iPhone, pretul actiunilor Apple doar urca, iar asta poate si pentru ca T4 2019 ar trebui sa fie un semestru fiscal cu incasari record, si vanzari pe masura, pentru americani.

apple pret actiuni 300 dolari

Chiar si asa, investitia in actiuni Apple in aceasta perioada e o decizie proasta, iar asta pentru ca pana prin toamna pretul va scadea pe fondul numeroaselor rapoarte de scaderi, normale de altfel, a vanzarilor din iarna, primavara si vara.