Huawei MATE 40 PRO va Lasa Fanii MUTI de UIMIRE cu Aceasta Schimbare

Huawei MATE 40 PRO va lasa toti fanii muti de uimire cu aceasta schimbare extrem de importanta care este pregatita de catre compania Huawei pentru 2020.

Huawei MATE 40 PRO uimire

Huawei MATE 40 PRO va fi marea provocare a companiei Huawei pentru a doua parte a anului 2020, iar asta deoarece asteptarile sunt foarte mari pentru acest telefon, si e normal ca fanii sa doreasca noutati importante. Ei bine, pentru Huawei MATE 40 PRO ar putea veni una dintre doua noutati majore care au fost zvonite a fi pregatite pentru Huawei P40 PRO, dar deocamdata nu e foarte clar care dintre ele va ajunge in forma finala a telefonului.

Huawei MATE 40 PRO
Posibil design pentru ecranul Huawei MATE 40 PRO.

Huawei MATE 40 PRO ar putea avea un ecran care decupaje, sau perforatii, precum cel pe care il vedeti mai sus, el fiind dezvaluit ca posibil pentru Huawei P40 PRO, si aduce o schimbare extrem de mare pentru toata lumea. Vorbim despre o schimbare uriasa pentru Huawei MATE 40 PRO care ar aduce un design mult mai placut pentru acest model de telefon mobil, unul pe care foarte multi fani si-ar dori sa il aiba fara discutie, dar care nu e usor de realizat.

Huawei MATE 40 PRO va Lasa Fanii MUTI de UIMIRE cu Aceasta Schimbare

Huawei MATE 40 PRO are in imaginea de mai jos cea de-a doua posibila schimbare care ar putea ajunge pentru ecran in toamna, iar ea ne arata cum ar putea fi folosit un ecran care este perforat, deci nu are camera ascunsa. Vorbim despre un design pe care Samsung il foloseste de vreo 9 luni de zile pentru telefoanele sale, dar unul care a avut succes, iar pentru Huawei MATE 40 PRO ar fi un pas inainte, avand in vedere ceea ce e folosit in modelele actuale.

Huawei MATE 40 PRO cu posibil ecran perforat
Posibil design cu ecran perforat pentru Huawei MATE 40 PRO.

Huawei MATE 40 PRO are totusi o foarte mare problema cu aceasta schimbare, mai exact sistemul de recunoastere faciala care este implementat acum cu o camera frontala 3D si senzori cu laser. Decupajul din actualele modele ale seriei Mate ascunde tot acest sistem, deci Huawei MATE 40 PRO ar trebui sa renunte la recunoasterea faciala pentru a avea un ecran mai frumos, ceea ce este cat se poate de posibil pentru telefon.

Huawei MATE 40 PRO ar putea reprezenta un foarte mare pas inainte facut de catre Huawei pentru a-si recupera vanzarile pierdute in 2019 din cauza sanctiunilor din SUA, si nu vorbim despre cele din China, ci despre cele occidentale.