Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom, MASURA RADICALA Anuntata pentru Romani

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom, au o masura radicala anuntata de catre Guvernul Romaniei, ea vizand toti cetatenii din tara cu o schimbare foarte importanta.

Orange RCS & RDS Vodafone Telekom MASURA RADICALA

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom sunt in centrul unei vesti foarte importante venita in aceasta seara de la Guvernul Romaniei, o masura radicala fiind luata de catre acesta in urma unei sedinte de la Palatul Victoria. In legea privind bugetul pentru anul 2020, Guvernul Romaniei a facut o serie de modificari menite sa scape si Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom de povara suplimentara pe care OUG 114/2018 le-a adus-o dupa adoptare.

Acea lege a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre PSD, astfel ca pana cand va putea fi votata in Parlament va mai dura, deci o parte din prevederi sunt incluse intr-o ordonanta de urgenta anuntata chiar astazi. Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom au parte de eliminarea multora dintre prevederile care au fost aduse de catre OUG 114/2018, inclusiv cea privind taxa pe cifra de afaceri, pe care desigur ca au trebuit sa o plateasca pentru anul 2019.

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom, MASURA RADICALA Anuntata pentru Romani

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom au crescut preturile serviciilor pe care le ofera in Romania chiar din 2019, insa doar unele majorari au ramas in vigoare, altele fiind anulate de catre ANPC prin ordine atacate in instanta. RCS & RDS, Vodafone, Telekom au pierdut sume considerabile de bani in 2019 din cauza OUG 114/2018, in timp ce Orange a facut majorarile intr-un mod mai inteligent, pentru ca mai apoi sa-si oblige clientii sa le accepte, sau sa plece.

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom vor scapa de acea taxa, insa majorarile de preturi pentru serviciile lor vor ramane, si asta pentru ca nu vor renunta la ele, si vor spune ca vor folosi banii pentru investitii. Avand in vedere ca in 2020 vor lansa retele 5G, si nu cu echipamente ieftine de la Huawei, Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom vor avea nevoie de bani mai multi pentru ca investitiile vor mai mari decat isi imagineaza acum.

Orange, RCS & RDS, Vodafone, Telekom vor mai avea cateva zile de asteptat pana cand totul va deveni oficial cu ordonanta de urgenta intrata in vigoare, dar intr-un final vor avea parte de tot ceea ce isi doreau.