Huawei MATE 40 Pro: INOVATIA la care doar vom VISA in iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de inovatia la care putem doar visa in telefoanele iPhone 12 in momentul de fata, iata ce schimbare majora va fi oferita.

Huawei MATE 40 Pro inovatie iphone 12

Huawei MATE 40 Pro va avea implementata o inovatie foarte importanta de catre cei de la Huawei, si vorbim despre o schimbare la care putem doar visa pentru iPhone 12, deoarece Apple se gandeste mai mult la profit. Huawei MATE 40 Pro nu va fi primul, sau singurul, telefon cu aceasta inovatie, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S11/S20 o va avea deasemenea, si vorbim desigur despre implementarea unei rate de refresh de 120 Hz pentru ecran.

Huawei MATE 40 Pro va urma cu siguranta Samsung GALAXY S11/S20 in a oferi aceasta inovatie extrem de importanta, iar asta pentru ca in momentul de fata Huawei MATE 30 Pro are integrat un ecran cu rata de refresh de 90 Hz. Trecerea la 120 Hz va fi foarte usor de facut pentru Huawei MATE 40 Pro din moment ce se porneste de la ceva care oricum este net superior in comparatie cu ecranul pe care-l avem in iPhone 11, sau alte telefoane Huawei.

Huawei MATE 40 Pro: INOVATIA la care doar vom VISA in iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va imbunatati si mai mult experienta de care au parte clientii care-l vor cumpara, in raport cu actualul model din serie, deci vorbim doar despre imbunatatiri substantiale care vor fi oferite clientilor. Pana acum nu a fost confirmata vreo implementare a unui ecran de 120 Hz in Huawei MATE 40 Pro, dar cu siguranta vom avea zvonuri privind oferirea sa in urmatoarele luni, pana in momentul in care va avea loc lansarea oficiala.

Huawei MATE 40 Pro va avea si un nou procesor mai performant pentru a putea sustine o rata de refresh atat de mare pentru ecranul sau, puterea de procesare necesara fiind mai mare in raport cu ceea ce avem acum. Desigur ca Huawei MATE 40 Pro va avea si alte imbunatatiri substantiale, in principal pentru camera, sau procesor, dar chiar si asa, e bine de vazut cum se schimba telefonul in bine pentru clientii din intreaga lume in urmatoarea perioada.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat de catre compania Huawei in toamna acestui an, insa deocamdata nu se stie foarte clar o posibila data la care ar trebui sa fie pus in vanzare pentru clienti.