Samsung a COPIAT iar ceva de la Apple, Ce vrea sa faca Acum

Samsung a COPIAT iar ceva de la Apple, Ce vrea sa faca Acum

Samsung a copiat din nou ceva de la Apple, si asta pentru ca poate, iar nimeni nu prea pare sa aiba cum sa o opreasca, nici macar cei din Cupertino, care s-au luptat ani si ani in sir cu ei dupa ce au copiat telefoanele iPhone.

Samsung n-a copiat iPhone acum, sau cel putin nu design-ul telefonului, dar a copiat iconita Face ID, care desigur ca este protejata ca marca in diverse zone de pe glob de catre cei de la Apple, pentru ca au putut sa faca acest lucru.

Samsung a prezentat Samsung Pass in cadrul CES 2020, iar printre functiile pe care acest sistem le ofera pentru utilizatori s-ar numara si unul pentru recunoastere faciala, reprezentat cu iconita Face ID, oferit exclusiv in iPhone.

De ce a copiat Samsung iar ceva de la Apple, mai ales o iconita atat de mica si, aparent, nesemnificativa, e greu de spus, dar asa au revenit in atentia lumii si cu altceva decat lansarea Samsung GALAXY S20 din februarie.

Interesant este ca sistemele de recunoastere faciala pe care Samsung le-a inclus pana acum in telefoanele sale au fost o gluma proasta, deci copierea iconitei Face ID este destul de ironica, din moment ce acum coreenii nu au ceva la fel de bun.