Samsung GALAXY S20 va DISTRUGE Huawei P40 Pro cu acesta Functie

Samsung GALAXY S20 va avea o functie grozava cu ajutorul careia va distruge Huawei P40 Pro, iata ce arma secreta a pregatit compania Samsung pentru telefonul sau.

Samsung GALAXY S20 120 hz

Samsung GALAXY S20 va avea o noua functie extrem de importanta implementata de catre compania Samsung, iar cu ajutorul ei va reusi sa depaseasca fara drept de apel Huawei P40 Pro, care oricum va avea probleme. Conform tot mai multor surse care se pare ca au aflat informatii cu privire la Samsung GALAXY S20, noua serie de telefoane urmeaza sa fie echipata cu ecrane care au rata de refresh de 120 Hz, o inovatie majora.

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie anuntat pe data de 11 februarie, cei de la Samsung anuntand in mod oficial prezentarea pe care o pregatesc pentru acea data, iar asteptarile sunt extrem de mari, si nu doar pentru ecran. Totusi, Samsung GALAXY S20 cu un ecran de 120 Hz va oferi o experienta de folosire care va fi cu mult superioara in comparatie cu cea de care au parte acum clientii care cumpara telefoanele companiei Samsung in lumea intreaga.

Samsung GALAXY S20 va DISTRUGE Huawei P40 Pro cu acesta Functie

Samsung GALAXY S20 a avut aceasta schimbare zvonita in repetate randuri de catre cei care au aflat informatii cu privire la noul model de telefon, functia fiind prezenta inclusiv intr-o aplicatie a companiei coreene. Desi Samsung GALAXY S20 va avea o rata de refresh de 120 Hz, se pare ca va avea inclusiv optiunea de a folosi ecranul cu o rata de refresh de 60 Hz, iar asta pentru ca rata de refresh mai mare genereaza si un consum ridicat de energie.

Samsung GALAXY S20 va avea nevoie de aceasta rata de refresh mare mai ales pentru ca va putea inregistra si clipuri video la framerate mai mare, deci pentru a le vedea mai bine e nevoie de o rata de refresh mare. Samsung GALAXY S20 va avea si un procesor suficient de puternic pentru a sustine aceast rata de refresh mai mare, iar totul este in beneficiul utilizatorilor care abia asteapta sa cumpere acest nou model de telefon.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat pe 11 februarie, insa lansarea ar putea avea loc pe la inceputul lunii martie, astfel ca ramane sa vedem cam cum si-a gandit compania Samsung inceperea vanzarilor.