Huawei P40 PRO: CONFIRMARE pentru Camera Inspirata din GALAXY S11

Huawei P40 PRO are astazi parte de o confirmare foarte importanta pentru una dintre componentele cele mai importante pentru noua serie de telefoane mobile.

Huawei P40 PRO camera

Huawei P40 PRO are parte de o confirmare foarte importanta pentru noua camera care va fi implementata de catre cei de la Huawei in telefonul lor, si puteti vedea ca vorbim despre un design inspirat din Samsung GALAXY S11. Imaginile de mai jos vin de la un producator de carcase pentru telefoane, iar pentru Huawei P40 PRO el pregateste o carcasa care are un modul dreptunghiular in care sunt ascunsi 5 senzori de imagine, seprat de un flash LED.

Huawei P40 PRO are aceste carcase facute in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei chinezesti, telefonul fiind pregatit pentru a intra in productie in perioada urmatoare, lansarea fiind programata pentru martie. Din moment ce lansarea Huawei P40 PRO este atat de apropiata, e clar ca incep sa fie dezvluite tot mai multe detalii despre telefon, iar cele privind noua sa camera sunt extrem de importante, si ne confirma ca se pregateste o mare schimbare.

Huawei P40 PRO: CONFIRMARE pentru Camera Inspirata din GALAXY S11

Huawei P40 PRO carcasa design camera

Huawei P40 PRO va avea o camera cu un design extrem de apropiat de cel al Samsung GALAXY S11, insa spre deosebire de cea din telefonul coreenilor, cea din telefonul Huawei va ave aun senzor de imagine in plus. Aceasta diferenta le va permite clientilor sa se bucure in Huawei P40 PRO de zoom optic de pana la 10X, plus o calitate mult mai buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video, ceea ce este o veste grozava pentru oricine vrea sa il cumpere.

Huawei P40 PRO design camera

Huawei P40 PRO nu va avea senzori de imagine cu rezolutie la fel de mare precum cei din Samsung GALAXY S11, insa dupa cum am observat de-a lungul anilor, rezolutia conteaza mult mai putin decat calitatea. Desi Huawei P40 PRO va avea, din punct de vedere al specificatiilor, o camera care va parea a fi inferioara in comparatie cu cea a Samsung GALAXY S11, in realitate ar putea face poze si clipuri video mult mai bune pentru utilizatori.

Huawei P40 PRO este programat pentru a fi prezentat in cadrul unei conferinte ce va avea loc la finalul lunii martie in Paris, insa lansarea ar putea avea loc abia prin luna aprilie, fara a se sti o data clara inca.