IRAN va Initia un RAZBOI CIBERNETIC dupa Uciderea Generalului Qassem Suleimani

IRAN va initia un razboi cibernetic de foarte mare amploare in urma uciderii generalului Qassem Suleimani, si nu doar SUA va avea de suferit de pe urma sa.

IRAN razboi

IRAN va lansa un razboi cibernetic de mari proportii dupa uciderea lui generalului Qassem Suleimani in urma unui atac cu drona efectuat de catre SUA, la ordinul presedintelui sau, Donald Trump. Atacul a aruncat in haos intreaga lume, iar asta deoarece IRAN este o tara mare, care a jurat razbunare pentru generalul ucis, iar atacurile nu vor veni doar in lumea reala, ci si in lumea cibernetica, conform estimarilor facute de catre analistii politici.

IRAN ar fi fost in spatele unor atacuri cibernetice care ar fi avut drept efect spargerea website-urilor Bancii Comerciale din Sierra Leone, dar si a unei institutii federale din SUA care are menirea de a publica reviste guvernamentale. Ambele atacuri au avut loc la scurt timp dupa atacul din IRAN asupra generalului Qassem Suleimani, si sunt o dovada a razboiului cibernetic care ar putea avea drept efect pagube foarte mari, chiar si pierderi de vieti omenesti.

IRAN va Initia un RAZBOI CIBERNETIC dupa Uciderea Generalului Qassem Suleimani

IRAN are hackeri extrem de iscusiti care stiu nu doar sa sparga website-uri, ci sa se infiltreze inclusiv in sistemele informatice ale companiilor electrice, de utilitate publica, ale armatei, ale politiei, si nu numai. Este de asteptat ca hackerii agentiilor de informatii din IRAN sa atace nu doar institutiile guvernamentale, ci si diverse companii private, atat din SUA, cat si din alte tari, iar asta pentru a pune mare presiune pe Donald Trump si guvernul sau.

“Ne putem aștepta la un răspuns semnificativ la asasinarea lui Suleimani și să vedem că Iranul încearcă atacuri distructive și distructive la dispoziția sa, folosind toate resursele, destinate în principal SUA și aliaților săi din mijlocul Easy. Probabil am putea observa un aspect în spionaj, deoarece hackerii iranieni încearcă să strângă inteligență și să înțeleagă mai bine mediul geopolitic dinamic și să creeze rețele mari de site-uri de știri neautentice, concepute pentru a amplifica propaganda pro-Iran la nivel global și a discredita rivalii, inclusiv SUA.”

IRAN este o tara care cauta razbunare, si spre deosebire de atacurile din lumea reala, in care se vede de unde vin rachetele, in cazul atacurilor cibernetice e mult mai greu de descoperit de unde vin atacurile. IRAN va incerca sa genereze probleme cat mai mari pentru SUA, prin orice mod cu putinta, iar in ultimii ani hackerii iranieni au demonstrat ca sunt capabili sa se lupte de la egal la egal cu oricare de pe planeta, si asta e rau pentru noi.

IRAN nu va “cadea la pace” prea curand cu SUA, deci e de asteptat ca in locul unui razboi in lumea reala, sa vedem doar atacuri sporadice, si un razboi cibernetic in urma caruia pierderile pot fi mult mai mari, si cu impact mult mai mare pentru mult mai multa lume.