Windows 10: Functia SPECIALA LANSATA de Microsoft pentru PC-uri

Windows 10 are o noua functie speciala lansata de catre compania Microsoft pentru toti utilizatorii cu PC-uri, iata de ce se poate bucura toata lumea.

Windows 10 notite

Windows 10 are parte de o functie speciala lansata de catre compania Microsoft pentru PC-urile oamenilor din intreaga lume, ea fiind in momentul de fata in plin proces de distributie, deci oricine se poate bucura de ea azi. Vorbim despre o functie speciala pentru aplicatia Sticky Notes, aceasta fiind gandita pentru a le permite utilizatorilor sistemului de operare Windows 10 sa vada foarte rapid toate notitele pe care le-au lasat deschise in aplicatie.

Windows 10 a inceput sa aiba aceasta functie noua testata inca din toamna anului trecut in versiunile beta ale aplicatiei si sistemului de operare, insa in ianuarie s-a luat decizia ca distributia ei sa inceapa pentru toata lumea. Functia noua permite afisarea tuturor notitelor dupa efectuarea unui click dreapta pe iconita Sticky Notes din taskbar-ul Windows 10, ea fiind afisata acolo impreuna cu o alta functie noua care permite ascunderea tuturor notitelor.

Windows 10: Functia SPECIALA LANSATA de Microsoft pentru PC-uri

Windows 10 are ambele functii noi implementate pentru ca utilizatorii au cerut de ceva vreme sa aiba posibilitatea de a face asa ceva in cadrul sistemului de operare pentru calculatoare, insa americanii s-au miscat greu cu implementarea. Ideea in sine este foarte buna, deoarece oamenii isi pot face o multitudine de notite folosind aplicatia in Windows 10, iar ele pot fi inchise rapid in totalitate, la nevoie, sau afisate pentru a vedea ce mai trebuie facut.

Windows 10 are aceasta functie oferita fara o actualizare a sistemului de operare in sine, ci doar prin instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei Stick Notes, care este dea in distributie prin intermediul Windows Store in lumea intreaga. Windows 10 a avut unele aplicatii vechi separate de sistemul de operare in sine pentru ca functii noi sa poata fi implementate in ele fara a fi nevoie de actualizari ale sistemului de operare, ci doar ale aplicatiilor.

Windows 10 va avea in primavara o actualizare foarte importanta lansata de catre cei de la Microsoft, iar cu ea vor veni si o multitudine de alte schimbari pentru toata lumea, unele dintre ele fiind incetul, cu incetul, dezvaluite.