Huawei UIMESTE cu un Anunt pe care NU TOTI il si Cred REAL

Huawei a facut un anunt foarte important, pe care nu toata lumea il si crede, iata de ce nu toata lumea considera ca informatiile reflecta realitatea.

huawei anunt real

Huawei a facut un anunt cu care a uimit foarte multa lume zilele trecute, compania chinezeasca incercand sa ramana in atentia oamenilor intr-o perioada in care nu e tocmai favorita multora. Mai exact, cei de la Huawei n-au vrut sa ramana mai prejos decat Samsung, astfel ca au anuntat ca in momentul de fata vand cam 100.000 de unitati Huawei MATE X lunar, ceea ce nu toata lumea a luat ca pe o informatie 100% reala in acest moment.

Huawei a lansat Huawei MATE X in aceasta toamna doar in China, iar cifrele de vanzari pe care compania le-a anuntat par surprinzator de mari din moment ce telefonul e distribuit intr-o singura tara. Daca ele ar fi reale, atunci Huawei MATE X s-ar fi vandut in cam 200.000 de unitati de cand a fost lansat, adica undeva pe la jumatate din vanzarile inregistrate de Samsung GALAXY Fold, insa telefonul coreenilor e lansat in foarte multe tari de pe glob.

Huawei UIMESTE cu un Anunt pe care NU TOTI il si Cred REAL

Huawei a decis sa lanseze Huawei MATE X doar in China din cauza faptului ca nu poate implementa aplicatiile si serviciile de la Google in telefonul sau, iar asta face produsul nedorit dincolo de tara “natala”. Huawei a afirmat la un moment dat ca ar vrea sa lanseze Huawei MATE X si in afara Chinei in primul trimestru al anului 2020, insa din moment ce Huawei MATE 30 Pro nu e vandut in prea multe locuri in afara Chinei, e greu de spus ce se va intampla.

Huawei vinde telefonul sau pliabil la un pret mult mai mare decat cel pe care-l percepe Samsung pentru a-l sau, cu vreo 500 de euro mai mare, deci e si mai greu sa il alegi, mai ales ca nu ai fix aplicatiile care iti sunt necesare. Cei de la Huawei stiu acest lucru si evita sa-si puna telefonul in vanzare in alte zone unde nu a o prezenta chiar atat de solida, dar cifra anuntata pentru China ramane surprinzator de mare, avand in vedere pretul mare al produsului.

Huawei ramane totusi interesata sa mai aduca pe piata telefoane pliabile, si pregateste un succesor pentru Huawei MATE X, insa deocamdata nu se stie foarte clar cam cand intentioneaza sa il puna in vanzare.