Jocurile pentru Xbox Series X vor fi Compatibile cu Xbox One

Xbox Series X jocuri xbox one

Xbox Series X este urmatoarea generatie de console pe care Microsoft o va lansa, iar cei care nu sunt interesati de ea au parte de o veste foarte buna deoarece jocurile vor fi compatibile inclusiv cu actualele console Xbox One.

Xbox Series X va avea parte de o lansare cu anumite jocuri create speciale pentru noile console, iar pentru ca titlurile sa aiba succes, ele vor putea fi jucate inclusiv pe Xbox One, sau chiar calculatoare, ceea ce e si normal.

Xbox Series X ar putea fi mai scumpe decat actualele console, iar asta ar putea tine destui utilizatori departe de ele, deci decizia de a face jocurile compatibile cu actualele modele nu este una chiar atat de proasta.

Jocurile lansate impreuna cu Xbox Series X vor avea unele noutati care vor fi oferite doar pe aceste console multumita hardware-ului mai puternic, dar asta se intampla in cazul cam fiecarei lansari a unui produs de acest gen.

“As our content comes out over the next year, two years, all of our games, sort of like PC, will play up and down that family of devices. Vrem să ne asigurăm că, dacă cineva investește în Xbox acum și [Seria X], consideră că a făcut o investiție bună și că suntem dedicați pentru ei cu conținut.”

Xbox Series X este in momentul de fata destul de departe de lansare, cei de la Microsoft spunand ca produsele ar putea fi dezvaluite oficial undeva prin toamna, deci vom mai afla destul de multe detalii in legatura cu ele pana atunci.