Huawei: Solutia DISPERATA la care NU se ASTEPTA vreun Client

Huawei a fost obligata sa recurda la o solutie disperata pe care niciunul dintre clientii sai nu se astepta sa o vada aplicata la inceput de an 2020.

Huawei SOLUTIE

Huawei a ajuns in situatia de a apela la situatii disperate din cauza problemei pe care o are in momentul de fata, iar asta a adus pentru clientii din intreaga lume ceva ce putini credeau ca ar putea vedea. Cei de la Huawei au anuntat lansarea unui “nou” model de telefon, care de fapt este altul vechi de aproape un an de zile, dar care a fost doar extrem de putin “imbunatatit” pentru a se da impresia ca vine cu noutati sesizabile, cand de fapt nu este adevarat.

Huawei a relansat Huawei P30 Lite adaugandu-i denumirea “New Edition” dupa ce a crescut memoria RAM minima de la 4 GB la 6 GB si a adaugat optiunea de a-l cumpara intr-o versiune cu 256 GB spatiu de stocare. Separat de aceste doua mici schimbari, care in esenta sunt cam nesemnificative, cei de la Huawei n-au schimbat absolut nimic la telefon, iar asta pentru ca nici nu pre aveau cum sa faca acest lucru fara sa piarda certificarea pentru Android.

Huawei: Solutia DISPERATA la care NU se ASTEPTA vreun Client

Huawei P30 Lite New Edition

Huawei nu poate lansa noi modele de telefoane deoarece Google nu le poate certifica pentru a folosi Android cu aplicatiile si serviciile sale, astfel ca singura solutie a chinezilor este de a-si relansa telefoanele vechi. Ceva similar a fost facut de catre cei de la Huawei in toamna, cand P30 Pro a fost usor modificat si relansat ca un “model nou”, cand in realitate era doar modelul vechi care a fost repus in pus in vanzare cu modificari mici fara vreun rost.

Huawei nu are succes in afara Chinei cu telefoanele care nu au aplicatii si servicii Google, iar pentru ca nu poate oferi software-ul americanilor, face orice poate pentru a mai creste vanzarile si in lumea occidentala. Situatia in care se afla Huawei se datoreaza lui Donald Trump, iar abia de prin toamna au inceput sa apara problemele serioase din cauza sanctiunilor pe care chinezii le-au avut impuse in aprilie de catre SUA, si ele par sa se adanceasca.

Huawei este vizata si de o lege din SUA care interzice vanzarea chip-urilor cu tehnologii americane catre ea, chiar daca sunt produse in afara tarii, iar asta va fi o lovitura si mai dura pentru ea.