Tik Tok: Vestea INCREDIBILA care SPERIE Compania Facebook

Tik Tok este in centrul unei vesti incredibile care ar trebui sa sperie compania Facebook, iata ce a fost dezvaluit pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Tik Tok sperie facebook

Tik Tok este platforma fenomen dezvoltata in China, si care are succes din ce in ce mai mare in diverse zone de pe glob, popularitatea sa fiind intr-o continua crestere in ultimul an de zile. Tik Tok a devenit atat de populara incat in ultimele trei luni ale anului 2020 ea a fost cea mai descarcata aplicatie din App Store la nivel global, utilizatorii de iDevice-uri instaland-o in numar extrem de mare.

Tik Tok a reusit sa intreaca YouTube, Instagram, WhatsApp si Facebook, celelalte 4 aplicatii dintr-un top 5 dominat de catre cei din Menlo Park, dar suprematia lor este atacata serios de catre Chinezi. Tik Tok a depasit de ceva vreme pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar in intreaga lume, unii spunand ca are aproximativ 1.5 miliarde acum, iar asta e ceva ce ar trebui sa bage frica in Facebook pentru ca multi fug la ea de la Instagram.

Tik Tok: Vestea INCREDIBILA care SPERIE Compania Facebook

Tik Tok top descarcari aplicatii iOS

Tik Tok a atras foarte multi utilizatori de la Instagram deoarece nu exista la fel de multe restrictii, algoritmii inca nu au fost modificati pentru a obliga oamenii sa cumpere reclame pentru a avea reach, etc. Asta inseamna ca Tik Tok va continua sa creasca intr-un ritm alert, in timp ce Instagram va pierde in continuare utilizatori in numar foarte mare, iar de acest lucru nu va putea proteja nimeni platforma daca Facebook nu va decide sa elimine schimbarile proaste.

Tik Tok a fost declarata de catre Armata SUA ca fiind un pericol pentru siguranta nationala, si este interzisa pentru angajatii sai, insa in curand ar putea fi interzisa inclusiv in alte institutii de stat din tara. Tik Tok a devenit un pericol pentru suprematia companiilor americane, asa ca statul se implica pentru a speria lumea si a le creste popularitatea, dar e putin probabil ca acest ajutor sa impiedice cresterea platforme, care in acest moment pare de neoprit.

Tik Tok sperie facebook a cucerit App Store, insa in Google Play a fost depasita de catre WhatsApp, dar chiar si asa ramane o amenintare pentru Facebook.