Vodafone: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, Lovitura DURA pentru Telekom

Vodafone a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, aplicand in acelasi timp o lovitura foarte dura pentru Telekom intr-un moment delicat.

Vodafone eurosport

Vodafone a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, lovind in acelasi timp foarte dur si in cei de la Telekom, care in ultima perioada au trecut printr-un scandal important. Mai exact, daca Discovery refuza sa incheie un acord cu Telekom pentru ca posturile sale TV sa fie in continuare furnizate pentru clienti, Vodafone a anuntat ca acestea vor ajunge la toti clientii UPC, sau cei proprii, incepand din 17 ianuarie.

Vodafone aduce in premiera in Romania canalul de televiziune Eurosport 4K, astfel ca toti clientii UPC se vor putea bucura de el pentru a vedea transmisiuni sportive la cea mai inalta calitate in tara noastra. Fiind sponsor al turneelor de tenis difuzate in 2020 de catre Eurosport, cei de la Vodafone au reusit sa aduca si toate canalele acestea in grila sa, ceea ce cu siguranta ii va lasa cu un gust amar pe clientii Telekom care nu le mai au din 2020.

Vodafone: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, Lovitura DURA pentru Telekom

Vodafone aduce toate canalele Eurosport impreuna cu restul posturilor din grupul Discovery, iar asta e o veste pe care, probabil, ca putini clienti ai UPC sperau sa o auda de la grup la inceputul anului 2020. Vodafone a cumparat UPC in 2019, tranzactia fiind aprobata in a doua perioada a anului de catre autoritatile europene, ea implicand achizitii in multiple state din Europa, dar asa grupul britanic a devenit mult mai puterni pe continent.

“Avem pentru voi 3 vesti: Din 17 ianuarie, grila digitala UPC va include, in premiera, canalul Eurosport 4K. Toate canalele din portofoliul Discovery vor fi incluse si in grila Vodafone TV. Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport.”

Vodafone a inceput de ceva vreme sa faca si o tranzitie a clientilor UPC in platforma proprie, oferind diverse bonusuri si promotii pentru cei care aleg sa faca acest lucru cat mai repede. Includerea posturilor din grupul Discovery in grila de programe proprie aduce pentru Vodafone un avantaj serios fata de Telekom intr-un moment in care grupul german nu reuseste sa ajunga la o intelegere si se cearta in mod public cu cei de la Discovery.

Vodafone este in momentul de fata unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de clienti, si numarul lor va creste cu siguranta in baza unor vesti similare in viitor.