Huawei: Anunt GROAZNIC pentru Telefoane, Toti Clientii ULUITI

Huawei a fost tinta unui anunt groaznic astazi pentru telefoanele sale, dar si pentru calculatoare, foarte multi clienti fiind uluiti de vestile proaste.

Huawei groaznic

Huawei are clientii pusi intr-o situatie foarte delicata in continuare, iar un anunt groaznic a venit astazi de la presa occidentala dupa ce s-a aflat ca si mai mari probleme vin pentru compania chinezeasca. Mai exact, SUA vrea sa blocheze aproape total activitatea Huawei cu noi restrictii pentru cumpararea de componente pentru telefoane si calculatoare, iar accesul sau la serviciile si aplicatiile Google nu va fi permis prea curand, din cate se pare in acest moment.

Huawei nu poate lansa telefoanele cu Android impreuna cu servicii si aplicatii Google pentru ca Donald Trump nu vrea asta, iar cum el vrea sa impuna noi restrictii, e clar ca accesul la Android nu va veni foarte curand. Asta inseamna ca toti fanii Huawei care asteapta noi modele de telefoane cu aplicatii si servicii Google, vor avea parte de nimic altceva decat Huawei Mobile Services, fara Google Chrome, YouTube, Gmail, Google Maps, si multe altele.

Huawei: Anunt GROAZNIC pentru Telefoane, Toti Clientii ULUITI

Huawei e in imposibilitatea de a face ceva pentru ca nici in urma semnarii unui acord nou intre SUA si China lucrurile nu s-au schimbat, ba din contra merg spre mai rau, Donald Trump dorind blocarea totala a companiei. Singura sansa a celor de la Huawei este ca actualul proces de destituire din functie a presedintelui Donald Trump sa se termine cu succes, iar in locul sau sa vina la conducerea tarii Mike Pence, care ar putea fi mai prietenos cu activitatea sa.

Huawei nu va putea lansa telefoane noi cu servicii si aplicatii Google in Android, relansand recent doua modele vechi pentru a avea “ceva nou”, iar actualizari nesfarsite pentru sistemul de operare nu va putea oferi. Este foarte proasta situatia aceasta pentru ca Huawei aducea un echilibru pentru lumea telefoanelor inteligente, impreuna cu multe inovatii, dar Donald Trump are un razboi personal cu ea, si nu vrea sa renunte sub nicio forma la planuri.

Huawei a inregistrat in 2019 recorduri de vanzari pentru telefoane mobile in ciuda sanctiunilor din SUA, dar pe final de an au venit adevaratele probleme cu imposibilitatea de a lansa noi modele importante, ele continuand acum, si urmand a se agrava.