Samsung GALAXY S20 are Performante INFERIOARE iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S20 are performante inferioare comparativ cu cele ale iPhone 11 Pro, primele teste de performante aratand marea problema cu care se confrunta.

Samsung GALAXY S20 performante

Samsung GALAXY S20 are performante inferioare celor oferite de catre iPhone 11 Pro, sau cel putin asta ne arata primele teste de performante facute pe noile modele de telefoane pe care compania coreeana le-a creat. Mai multe teste de performante pentru seria Samsung GALAXY S20 au aparut pe internet, iar rezultatele pentru ele variaza, destul de mult, insa nici chiar cele mai bune nu egaleaza ceea ce ofera iPhone 11 Pro pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus au fost testate deja cu Geekbench, iar rezultatele obtinute de catre ele sunt foarte diferite, dar totusi ne arata cam la ce ne putem astepta. In ambele cazuri e vorba despre o testare facuta pe noul chip Qualcomm Snapdragon 865, iar Samsung GALAXY S20 a obtinut un scor cu 50% mai prost decat cel al Samsung GALAXY S20 Plus, diferenta fiind uriasa intre ele, desi au aceeasi 12 GB RAM si aceleasi frecvente pentru procesor.

Samsung GALAXY S20 are Performante INFERIOARE iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S20 performante Geekbench
Scor Geekbench pentru Samsung ALAXY S20 si 20 Plus.

Samsung GALAXY S20 a obtinut un scor de 2300 de puncte in Geekbench, cu 1100 de puncte mai mic decat cel al iPhone 11 Pro, in timp ce Samsung GALAXY S20 Ultra a obtinut un scor de 3200 de puncte, usor mai mic decat al iPhone. Desi diferenta dintre Samsung GALAXY S20 Ultra si iPhone 11 Pro este mica, vorbim totusi despre un telefon nou si unul vechi de 5/6 luni de zile in momentul in care produsul coreenilor va fi lansat, deci trebuia sa il intreaca cu mult.

Samsung GALAXY S20 performante Plus
Scor Geekbench pentru Samsung GALAXY S20.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat inclusiv intr-o versiune cu chip Exynos 990, iar aceste procesoare au de obicei performante chiar mai slabe decat cele ale chip-urilor Qualcomm, deci situatia va fi si mai rea. E greu de spus de ce lucrurile stau asa, si de ce seria Samsung GALAXY S20 este inferioara in performante in comparatie cu cea iPhone 11 Pro, dar poate ca performantele vor putea fi crescute pana in momentul lansarii telefoanelor.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in data de 11 februarie de catre compania coreeana, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, asa cum se intampla in general cu modelele lansate in primavara.