RECORD UIMITOR in Romania pentru Piata de Telefonie Mobila

Romania a inregistrat un record uimitor pe piata de telefonie mobila, cei de la ANCOM anuntand astazi ce-au facut clientii Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone.

romania record portari

Romania a inregistrat in 2019 un record impresionant pe piata de telefonie mobila, lucru care arata deasemenea si cat de nemultumiti sunt romanii cu serviciile pe care le primesc de la operatorii din tara. Cei de la ANCOM au anuntat astazi ca 958.821 de numere de telefon fix si mobil au fost portate intre Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom in anul 2019, ceea ce reprezinta un record, dar nu foarte departe de ceea ce s-a intamplat in anul 2016.

Dupa cum v-am spus deja in cateva randuri, Digi Mobil a fost lider incontestabil in ceea ce priveste portarile in retea, Cei de la Telekom urmandu-i multumita ofertelor foarte bune pe care le-au lansat. Portabilitatea a inceput in Romania cu mai bine de 10 ani de zile in urma, iar multumita ei, orice client nemultumit de serviciile unui operator a putut sa plece in alta retea pentru a beneficia de preturi mai bune, si poate servicii de calitate crescuta.

RECORD UIMITOR in Romania pentru Piata de Telefonie Mobila

romania record portari telefonie

Recordul de anul acesta pentru piata telecom din Romania ne arata inca o data ca democratia este foarte buna, si ca oferirea de optiuni pentru oameni este cel mai bun mod de a crea concurenta cu efecte pozitive. Performantele celor de la Digi Mobil vin pe fondul unor oferte extrem de bune pe care le au pentru clientii din Romania, preturile pe care le ofera in momentul de fata fiind cu mult mai bune decat cele ale concurentei, desi serviciile sunt inferioare.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, media de portari pentru ultimii patru ani este de peste 900.000 de numere anual, iar asta la un total de peste 25 de milioane de numere active in Romania in acest moment. Facand o comparatie intre numarul de portari si numarul de clienti care beneficiaza de servicii de telefonie mobila, am putea spune ca nemultumirile sunt reduse, insa chiar si asa, numarul portarilor este in continua crestere in Romania.