Windows 10: PENIBIL, Patch-ul pentru o PROBLEMA URIASA NU Functioneaza

Windows 10 are un extrem de important patch lansat de catre compania Microsoft pentru calculatoare, insa din pacate acesta nu functioneaza pentru utilizatori.

Windows 10 KB4534273

Windows 10 a avut zilele trecute lansat un patch extrem de important care are menirea de a rezolva o problema extrem de grava descoperita de catre cei de la NSA, care in loc sa o exploateze, au anuntat Microsoft pentru a o repara. Microsoft a lansat un patch menit sa rezolve vulnerabilitatea care exista in sistemul de operare Windows 10, insa lumea se plange in numar foarte mare de faptul ca acesta refuza sa se instaleze in calculatoare, afisand diverse erori.

Windows 10 a avut patch-ul special dezvoltat de Microsoft pentru a repara o problema atat de serioasa incat vulnerabilitatea a fost tinuta ascunsa pana cand Armata SUA a aplicat update-ul, iar abia apoi a fost dezvaluita. Nu se stie acolo cati au avut probleme cu instalarea patch-ului in calculatoarele cu Windows 10, dar se pare ca in cazul utilizatorilor obisnuiti, patch-ul pentru sistemul de operare nu poate fi instalat chiar atat de usor precum isi imaginau oamenii.

Windows 10: PENIBIL, Patch-ul pentru o PROBLEMA URIASA NU Functioneaza

Windows 10 are acest patch recomandat de catre Microsoft ca fiind unul critic ce trebuie instalat imediat in calculatoare, insa cand a fost facut, nu a fost gandit suficient de bine pentru a fi instalat pe orice fel de PC-uri. Asta desigur ca lasa multi utilizatori ai Windows 10 cu o foarte mare problema in acest moment, ei putand avea calculataorele exploatate de catre hackeri, mai ales ca vulnerabilitatea este acum cunoscuta in mod public multumita NSA.

Windows 10 are in mod obisnuit lansate foarte des patch-uri de securitate de catre compania Microsoft, multe dintre ele rezolvand probleme destul de minore, insa cand unul atat de important e lansat, ar trebui sa poata fi instalat. Cu sute de milioane de calculataore ce ruleaza Windows 10 in acest moment, era de asteptat ca probleme sa apara pentru unii dintre utilizatori, iar cei de la Microsoft probabil ca vor reusi sa le rezolve la un moment dat.

Windows 10 are in momentul de fata acest patch flat in distributie, iar daca inca nu l-ati instalat, ar fi bine sa incercati sa vedeti daca va puteti proteja calculatorul de vulnerabilitatea descoperita de catre NSA.