Huawei P40 PRO: Imagini de PRESA cu Prima CLONA GALAXY S20

Huawei P40 PRO apare astazi in primele imagini de presa care ne arata faptul ca este o clona a Samsung GALAXY S20, asa cum ni s-a spus si in 2019.

Huawei P40 PRO Imagini PRESA

Huawei P40 PRO este dezvaluit astazi in primele imagini de presa, si asa avem ocazia de a vedea oficial cum va arata prima clona a Samsung GALAXY S20, una foarte importanta pentru industria smartphone. Huawei P40 PRO va avea un design identic cu cel al Samsung GALAXY S20 atat in ceea ce priveste camera, cat si in ceea ce priveste ecranul, ceva ce pana acum nu cred ca s-a mai intamplat intre cele doua companii, ceea ce vine ca o mare surpriza.

Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S20 ar putea fi destul de greu de deosebit chiar si cand se afla unul langa celalalt in magazine, iar situatia in sine este una destul de penibila, din pacate. Este arhicunoscut faptul ca atat Huawei, cat si Samsung, obisnuiesc sa isi copieze concurenta, insa ceea ce vedem acum cu Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S20 ne arata ca fiecare dintre ele a primit fix ceea ce merita, si ce le-a facut altora timp de ani si ani de zile.

Huawei P40 PRO: Imagini de PRESA cu Prima CLONA GALAXY S20

Huawei P40 PRO imagine presa clona GALAXY S20

Huawei P40 PRO este o copie a Samsung GALAXY S20 in loc sa fie una a iPhone 11 Pro, iar asa compania Apple mai are putin timp sa “respire” dupa ce ani de zile a fost in mod constant copiata de catre chinezi si coreeni. Avand in vedere ca Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S20 vor fi identice in ceea ce priveste design-ul, doar software-ul si componentele interne le vor diferentia, iar aici vor exista diferente foarte mari intre cele doua modele de telefoane.

Huawei P40 PRO imagine presa clona camera GALAXY S20

Huawei P40 PRO va avea o foarte mare problema din cauza faptului ca nu va avea disponibile aplicatiile si serviciile Google, ceea ce desigur ca va exista in Samsung GALAXY S20 pentru toti clientii. Desi Huawei P40 PRO a putut avea copiat design-ul Samsung GALAXY S20 fara probleme, in ceea ce priveste aplicatiile si serviciile din Android nu exista o solutie, iar asta este cea mai mare problema pentru cei de la Huawei de multa vreme.

Huawei P40 PRO va fi lansat in luna martie a anului acesta de catre compania Huawei in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, insa in magazine ar putea ajunge abia prin aprilie.