Huawei MATE 40 Pro: Tehnologia ULUITOARE pregatita de Huawei

Huawei MATE 40 Pro va beneficia de o tehnologie uluitoare, compania chinezeasca dorind sa le ofere clientilor din lumea intreaga ceva ce nu credeau ca vor avea.

Huawei MATE 40 Pro tehnologie

Huawei MATE 40 Pro va beneficia de o tehnologie uluitoare folosita in premiera pentru noul model de telefon al companiei chinezesti, iar asta in conditiile in care e nevoie mereu de solutii noi pentru a concura mai eficient. In aceasta situatie vorbim despre o tehnologie noua pentru camera din Huawei MATE 40 Pro care va permite inregistrarea de imagini mult mai bune noaptea, ea urmand a fi initial implementata in Huawei P40 Pro din martie.

Huawei MATE 40 Pro va avea o noua camera in care vor fi facute poze prin combinarea a 16 pixeli intr-unul singur, iar in cazul P40 Pro e vorba de un senzor de imagine de 52 megapixeli care va face poze la rezolutie de 3.25. In aceasta situatie, fiecare dintre pixelii din imagine va fi de 16 ori mai “mare” decat in mod normal, acest lucru permitand inregistrarea de imagini mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, tehnologia urmand a ajunge si in Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro: Tehnologia ULUITOARE pregatita de Huawei

Huawei MATE 40 Pro ar putea avea un senzor de imagine mai mare pentru camera, ceea ce inseamna ca si pozele vor avea o rezolutie mai mare, dar totul fara a afecta in vreun fel calitatea imaginilor inregistrate. Senzorii de acest gen pot capta mai multa lumina atunci cand inregistreaza pozele, iar pentru Huawei MATE 40 Pro asta inseamna ca pozele vor fi mai luminoase, deci implicit si calitatea imaginilor va fi una mult mai buna decat in mod normal.

Huawei MATE 40 Pro va avea aceasta tehnologie implementata intr-un mod chiar mai bun decat in cazul P40 Pro, iar asta deoarece din primavara si pana in toamna software-ul va fi foarte mult imbunatatit. Desigur ca pana cand vom vedea cum va face P40 Pro pozele nu ne vom putea face o idee cu privire la ceea ce putem astepta pentru Huawei MATE 40 Pro, dar vestile sunt extrem de bune si incurajatoare pentru cei care asteapta telefonul.

Huawei MATE 40 Pro este inca foarte departe de a fi lansat, luna septembrie putand fi cea in care el va fi lansat in mod oficial, dar vanzarile ar putea incepe prin octombrie, si poate in putine tari de pe glob.