DIGI Romania: SURPRIZA, Anuntul de AZI care a UIMIT Clientii

DIGI Romania le-a facut astazi o surpriza uriasa tuturor clientilor actuali si viitori, uimindu-i cu un anunt care nu parea posibil in momentul de fata.

DIGI Romania televiziune

DIGI Romania a facut astazi o surpriza majora pentru toata lumea cu un anunt important pentru clientii sai din Romania, dar si pentru cei care doresc sa ii devina clienti undeva in viitorul nu foarte indepartat. La doar cateva zile deupa ce i-a aplicat o lovitura serioasa companiei Telekom prin preluarea Eurosport 4K pentru distributie, separat de HGTV luna trecuta, acum DIGI Romania isi anunta clientii actuali si potentiali despre o promotie uriasa.

DIGI Romania le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a beneficia de o oferta care le permite sa aiba pretul DIGI TV injumatatit timp de 4 luni de zile daca incheie un contract chiar acum. DIGI Romania reitereaza aici o oferta pe care o are activa in momentul de fata pentru extraoptiunea 4K pentru posturile de televiziune pe care clientii le pot accesa daca au si un televizor compatibil, si probabil ca multa lume este interesata de aceasta promotie.

DIGI Romania: SURPRIZA, Anuntul de AZI care a UIMIT Clientii

DIGI Romania este in momentul de fata cel mai mare furnizor de servicii de televiziune din Romania, deci e de asteptat ca oferte de acest gen sa vina pentru clientii din toata tara, sau cei care vor sa ii fie clienti. DIGI Romania ofera 141 de posturi de televiziune la pretul de doar 30 de LEI in mod standard pentru televiziune sa digitala, la care este disponibila si aceasta oferta, dar desigur ca pot fi activate si alte extraoptiuni de catre clienti.

DIGI Romania are o oferta atat de buna incat oricine ar trebui sa profite de ea chiar acum, preturile pentru abonamentele de televiziune de la DIGI TV fiind chiar foarte bune in raport cu cele ale concurentei. Partea si mai buna este ca numarul de posturi de televiziune oferite de catre DIGI Romania pentru clienti este foarte mare, dar si cal poate fi extins pentru a indeplini nevoile oricaror dintre clientii care sunt interesati sa profite de aceste promotii din tara.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pana in data de 31 ianuarie, deci mai aveti aproape 11 zile pentru a profita de aceasta reducere, deci nu ramane decat sa va locati in conturi si sa o activati.