Internet Explorer: PROBLEMA foarte GRAVA Exploatata de Hackeri

Internet Explorer problema

Internet Explorer inca este unul dintre cele mai folosite browsere pentru navigare pe internet la nivel global, iar in momentul de fata hackerii exploateaza o vulnerabilitate foarte grava pe care Microsoft promite sa o rezolve.

Internet Explorer are confirmata de catre compania Microsoft uriasa sa problema de securitate, dar si faptul ca o rezolvare va fi lansata, insa cel mai probabil abia undeva pe la jumatatea lunii viitoare, nu chiar imediat.

Internet Explorer are o avertizare lansata si de catre o divizie a Homeland Security prin care oamenilor li se spune ca browserul are o vulnerabilitate foart epericuloasa, si ca ei trebuie sa fie extrem de atenti ce fac pe web.

Internet Explorer este afectat de catre aceasta problema pe toate versiunile de Windows pe care functioneaza, deci nimeni nu scapa, insa Microsoft spune ca deocamdata un numar foarte limitat de persoane este afectat.

Internet Explorer ar avea o problema foarte similara cu una dezvaluita de catre cei de la Mozilla zilele trecute, ea afectand toate versiunile browserului, dar nici acolo nu s-a spus cum anume este ea exploatata de catre hackeri.

Internet Explorer si Mozilla vor avea problemele grave rezolvate cat se poate de curand, insa toata lumea trebuie sa fie foarte vigilenta cu privire la ceea ce acceseaza in momentul in care navigheaza pe internet in viata de zi cu zi.