Politia Romana: AVERTIZAREA ce Trebuie sa ii SPERIE pe Romani

Politia Romana sperie

Politia Romana continua seria clipurilor video “educatonale” prin care incearca sa ii invete pe cetatenii Romaniei cum ar trebui sa se comporte atunci cand un politist interactioneaza cu ei, indiferent de situatia in care se intampla asta.

Politia Romana a publicat astazi un clip video in care ne prezinta o situatie care nu se intampla foarte des in trafic, dar au existat incidente atat de grave in trecut, iar nu intotdeauna sunt ascultati politistii care intervin sa le aplaneze.

Politia Romana incearca sa le arate romanilor cum ar trebui sa se comporte cand li se cere sa faca ceva, iar asta inainte ca forta sa fie folosita pentru ca persoanele care incalca legea sa fie puse la pamant de catre agentii de politie.

Politia Romana nu are tocmai cei mai buni producatori cand vine vorba despre aceste clipuri video, insa mesajul pe care vrea sa il transmita catre romani este acela ca toata lumea trebuie sa indeplineasca ordinele politistilor.

Politia Romana se foloseste de Facebook pentru a-si face mesajele cunoscute unui numar cat mai mare de romani, iar avertizarile de acest gen au menirea si de a-i speria pe romani in legatura cu repercusiunile refuzului de a asculta ordinele politistilor.

Legea 192/2019

#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Luni, 20 ianuarie 2020