ALERTA de la NASA privind un ASTEROID MARE ce Ajunge in CATEVA Ore

NASA a emis o noua alerta foarte importanta cu privire la un mare asteroid care va ajunge cu foarte mare viteza la Pamant chiar in cursul acestei zile.

NASA alerta asteroid mare

NASA a emis in cursul zilei de ieri o noua alerta foarte importanta cu privire la un asteroid de mari dimensiuni care se indreapta cu foarte mare viteza spre Pamant, si va ajunge la planeta in cursul urmatoarelor ore. Vorbim despre un asteroid pe care NASA l-a descoperit acum cateva, iar cei care sunt interesati sa il vada, il pot urmari cu interes cerul instelat in cursul urmatoarelor ore pentru a vedea cat de aproape va ajunge acesta de planeta noastra.

NASA spune ca vorbim despre un asteroid care are un diametru cuprins intre 100 de metri si 230 de metri, deci daca ar intra in atmosfera, nu s-ar dezintegra, ci ar lovi planeta, si ar produce pagube insemnate. Acest lucru este intarit si de faptul ca uriasul asteroid se deplaseaza spre Pamant cu o viteza de 99.000 KM/h, una dintre cele mai mari inregistrate pana acum, adica 27.51 KM pe secunda, iar NASA il considera a fi extrem de periculos.

ALERTA de la NASA privind un ASTEROID MARE ce Ajunge in CATEVA Ore

NASA este obligata sa alerteze planeta cu privire la orice asteroid care se apropie de Pamant in momentul de fata, chiar daca nu exista vreun pericol ca el sa loveasca intr-adevar planeta. Cei de la NASA spuna ca in cazul acestui asteroid nu exista vreo sansa reala ca Pamantul sa fie lovit de catre acest asteroid, deci nu trebuie sa ne facem griji, iar asta desi el va trece cu viteza foarte mare in apropierea noastra, si va fi macar un spectacol interesant.

NASA emite atat de multe alerte pentru asteroizi in fiecare an, incat este foarte greu sa tii pasul cu toate, insa ele nu acopera numarul foarte mare de roci care intra in atmosfera si sunt dezintegrate zilnic fara sa le vedem. In cazul acestui asteroid pe care NASA l-a descoperit chiar anul acesta, un eventual impact ar fi provocat pagube atat de mari in cat ar fi putut ucide mii, sau zeci de mii de persoane, in functie de locatia in care ar fi avut loc impactul.

NASA va emite in continuare alerte constante cu privire la asteroizii care se deplaseaza cu viteza foarte mare spre Pamant, deci ne putem astepta si la alte avertizari similare venite de la ei in fiecare zi.