Huawei: Vestea GROZAVA care aduce BUCURIE pentru TOATA Lumea

Huawei are parte de o veste grozava care aduce bucurie pentru toata lumea in momentul de fata, iata ce anunt uluitor urmeaza sa fie facut in mod oficial.

Huawei regatul unit

Huawei urmeaza sa aiba parte de o veste grozava care va bucura pe toata lumea, iar asta pentru ca se va pune intr-un final capat unei drame care dureaza de cateva luni bune, dar care intr-un final va ajunge la o concluzie. Mai exact, noi surse apropiate guvernului britanic sustin ca Huawei nu urmeaza sa fie interzisa de catre autoritatile de acolo, ba din contra, ele urmeaza sa il sfideze pe Donald Trump, si sa permita accesul chinezilor la retelele 5G.

Huawei a avut cateva zvonuri de acest gen anuntate chiar in timpul vizitei pe care oficiali de rang inalt din SUA au facut-o in Marea Britanie pentru a reitera faptul ca ar fi “o nebunie” sa permita accesul chinezilor la retelele 5G. De aceasta data ei au venit si cu dovezi care sa le sustina afirmatiile impotriva Huawei, insa se pare lucrurile nu vor sta chiar asa cum vor americanii, si asta pentru ca britanicii nu vor sa-si strice relatiile cu China in plin Brexit.

Huawei: Vestea GROZAVA care aduce BUCURIE pentru TOATA Lumea

Huawei are si sustinerea celor de la British Telecom si Vodafone, doua dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Marea Britanie, reprezentantii lor discutand deja cu primul-ministru despre situatia companiei chinezesti. Cu toata aceasta sustinere, cei de la Huawei vor ramane cu siguranta una dintre companiile care vor avea permis accesul la furnizarea de echipamente 5G pentru retelele de telefonie locale, ceea ce vine ca o veste buna si pentru operatori.

“Boris Johnson este probabil să aprobe utilizarea tehnologiei Huawei în noua rețea 5G a Regatului Unit, pentru motivele guvernului american. Acest lucru a fost trecut acum de trei administrații diferite și cred că rezultatul este destul de probabil să fie același – că agențiile de informații își exprimă încrederea că pot atenua suficient orice potențială amenințare de securitate pentru a permite Huawei să ofere în continuare cel puțin Echipamente de telecomunicații non-core pentru lansare 5G. Guvernul a dezvoltat un mecanism de supraveghere, care sunt siguri că vor funcționa.”

Huawei beneficiaza extrem de mult de pe urma ajutorului pe care-l are din partea guvernului chinez, acesta folosindu-se de puterea sa pentru a incerca sa convinga tarile europene, si nu numai, ca ar face o foarte mare greseala daca ar decide sa interzica accesul companiei la retelele 5G. Mai mult decat atat, in cazul Marii Britanii exista si un sistem de supraveghere care va viza inclusiv echipamentele Huawei, iar guvernul este convins ca el va detecta eventuale probleme de securitate informatica.

Huawei are mai multe atuuri decat probleme, iar majoritatea tarilor nu pun accent mai mare pe problemele de securitate decat pe preturile mici si tehnologiile avansate din produsele chinezilor, deci in final ei castiga.