UBER: Schimbarea PROASTA care te va face sa RENUNTI la Aplicatie

UBER va face o schimbare foarte proasta pentru aplicatia de ridesharing care te va convinge in sfarsit sa renunti la ea pentru transportul prin oras.

UBER tarife

UBER ar putea face una dintre cele mai proaste schimbari de pana acum pentru aplicatia de mesagerie, iar asta te-ar putea convinge sa renunti complet la aplicatie pentru folosire dupa ce va fi lansata. In California compania americana testeaza cu unii dintre soferii UBER un nou sistem care le permite acestora sa-si stabileasca singuri preturile pentru cursele pe care le fac in fiecare zi in loc sa accepte pretul standard stabilit de platforma.

UBER le permite soferilor sa stabileasca preturi de pana la 5 ori mai mari decat cele normale pe care clientii le platesc pentru cursele pe care le fac, iar asta va duce fara discutie la o crestere a preturilor pentru transport. Soferii UBER care fac parte din acest experiment pot creste preturile curselor in praguri de cate 10% pana ajung la 500% din valoarea standard pentru respectiva curs, deci soferii vor si “licita” unii contra altora pentru curse.

UBER: Schimbarea PROASTA care te va face sa RENUNTI la Aplicatie

UBER testeaza in momentul de fata sistemul cu cei care fac curse spre aeroporturile din trei orase americane, adica persoane care nu prea au de ales in ceea ce priveste mijlocul de transport. Scopul testului este de a vedea cam cata lume renunta la serviciile UBER dupa ce soferii cresc preturile atat de mult incat lumea revine la taxi-urile obisnuite pentru ca ajunge sa plateasca mai putin, cu tot cu bacsisul pe care trebuie sa-l lase.

“Uber Technologies Inc. testează o nouă caracteristică care oferă unora șoferilor din California posibilitatea de a-și seta tarifele. Începând de marți dimineața, șoferii care transporta pasageri de pe aeroporturile din Santa Barbara, Palm Springs și Sacramento pot percepe de până la cinci ori tariful stabilit de Uber pentru călătorie.”

UBER face aceasta schimbare in California din cauza unei schimbari de lege care o forteaza sa angajeze soferii care fac curse, sau sa-si schimbe sistemul pentru ca ei sa poata lucra in continuare sub forma de parteneriat. Schimbarea pe care UBER o face in California va trebui introdusa fara discutie peste tot in SUA altfel soferii se vor revolta si nu vor mai face curse, dar dincolo de aceasta tara, e greu de spus cand ar putea ajunge si in Romania.

UBER a castigat foarte multi clienti initial in Romania multumita preturilor competitive, a soferilor disciplinati si a masinilor bune, dar acum exista prea multi soferi indisciplinati, masinile sunt in vasta majoritate foarte vechi, iar preturile nu mai sunt competitive.