Huawei P40 Pro: Primele IMAGINI EXCLUSIVE cu un Telefon REAL

Huawei P40 Pro apare in primele imagini, o unitate reala cu telefonul folosit in public aparand pe internet pentru a dezvalui ceea ce urmeaza sa fie oferit.

Huawei P40 Pro imagini

Huawei P40 Pro apare astazi in primele imagini care ne arata un telefon real al companiei Huawei in timp ce este folosit de de catre, cel mai probabil, una dintre persoanele care trebuie sa testeze modelul inainte de lansare. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca acest Huawei P40 Pro este protejat ca un prototip care ar trebui sa aiba caracteristicile de design tinute secrete, insa ceea ce vedem si multumita carcasei cam confirma imaginile de pana acum.

Huawei P40 Pro a avut anuntat faptul ca urmeaza sa fie o clona a Samsung GALAXY S20, iar dupa cum puteti vedea din imagini, acest lucru se cam confirma fara dubiu pentru cei interesati de telefon. Huawei P40 Pro are o camera frontala duala, care in imagine nu se vede foarte bine deoarece bara de status este neagra pentru a ascunde aceasta caracteristica de design, ea fiind identica cu ceea ce am vazut la telefoanele din seria Samsung GALAXY S10.

Huawei P40 Pro: Primele IMAGINI EXCLUSIVE cu un Telefon REAL

Huawei P40 Pro real imagine

Huawei P40 Pro va avea o camera quad, sau cu 5 senzori de imagine, care va fi montata intr-un modul dreptunghiular pozitionat vertical in partea stanga a carcasei, iar imaginea de mai jos confirma si acest lucru. Puteti vedea ca exista un mecanism complex menit sa ascunda acea camera de ochii curiosilor, dar el confirma fara dubiu faptul ca Huawei P40 Pro va avea intr-adevar camera pe care am vazut-o in atat de imagini aparute pana in acest moment.

Huawei P40 Pro real imagine carcasa

Huawei P40 Pro este pregatit pentru a fi lansat in primavara acestui an pe piata de catre compania Huawei, ea dorind sa-si puna telefoanele in vanzare undeva prin luna martie, sau aprilie. Punctele foarte similare dintre design-urile Huawei P40 Pro si Samsung GALAXY S20 vor atrage cu siguranta foarte multe ironii inspre telefonul chinezilor, dar acest lucru ii va oferi si reclama gratuita de care are nevoie in momentul de fata in toata lumea.

Huawei P40 Pro va avea si specificatii tehnice foarte similare cu cele ale telefonului de la Samsung, dar din pacate fara servicii si aplicatii Google nu va avea sanse chiar atat de mari sa atraga vanzari de la clienti.