Politia Romana: Noua AVERTIZARE pentru Romani cu un Mesaj ASCUNS

Politia Romana mesaj

Politia Romana a publicat astazi prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializare Facebook o noua avertizare pentru romanii care nu prea tin cont de regulile din legislatia Romaniei, sau de oamenii din jurul lor.

Politia Romana le aduce in atentie oamenilor ca gesturile obscene, injuraturile, jignirile, amenitarile, sau actele de violenta care contravin ordinii si linistii publice se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 200 LEI si 1000 LEI.

Politia Romana sustine deasemenea ca legislatia din Romania prevede faptul ca recidiva in aceasta situatie, adica repetarea actului, aduce o alta amenda cuprinsa intre 500 de LEI si 1500 de LEI, iar limite pentru ele nu exista.

Politia Romana a publicat si o imagine foarte sugestiva impreuna cu aceasta avertizare, si trebuie sa fiti foarte atenti in partea stanga jos a imaginii, acolo fiind vizibila o camera care inregistreaza ce se intampla langa politist.

Politia Romana a inceput sa primeasca in dotare camere pentru inregistrarea video a actiunilor pe care le desfasoara, programul fiind inceput anul trecut, iar cu ajutorul lor pot fi probate mai usor in instanta actiunile oamenilor.

Politia Romana a anuntat inca de la inceperea folosirii lor ca oamenii au inregistrata fiecare miscare in interactiunea cu ei, si trebuie sa fiti foarte atenti, pentru ca daca incalcati legea, acea camera va proba totul si in instanta.

Politia Romana nu are toti agentii dotati cu asemenea camere de luat vederi, insa multi dintre ei filmeaza cu telefoanele unele dintre actiunile pe care le desfasoara, deci ar fi bine sa respectati legea si sa ii respectati pe ei.

Zic să te gândești de două ori…Faci un gest obscen, vocalizezi injurii, expresii jignitoare sau chiar amenințări cu…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 22 ianuarie 2020