Samsung GALAXY S20: Vestea GROZAVA pentru Preturi ce a BUCURAT Fanii

Samsung GALAXY S20 are parte de o veste grozava privind preturile la care vor fi vandute noile telefoane, iata cat urmeaza sa coste cand vor ajunge in magazine.

Samsung GALAXY S20 preturi

Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra au avut ieri dezvaluite preturile pentru modelele 5G, iar asa cum nu se astepta cineva, ele vor fi foarte scumpe, mult mai scumpe decat modelele 4G. Da, seria de telefoane Samsung GALAXY S20 va avea inclusiv modele 4G separate, care se pare ca vor fi mai ieftine decat modelele 5G, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multi dintre cei care vor noile modele.

Samsung GALAXY S20 va avea preturi cu 100 de euro mai mici pentru modelele care vor avea doar conectivitate 4G, ceea ce ii lasa pe utilizatori cu speranta ca nu vor trebui sa plateasca prea mult pentru telefoane. Desigur ca alegand doar versiunea 4G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S20, oamenii lasa in urma experienta de care ar trebui sa aiba parte in cazul folosirii retelelor 5G, dar pretul conteaza mai mult pentru unii.

Samsung GALAXY S20: Vestea GROZAVA pentru Preturi ce a BUCURAT Fanii

Samsung GALAXY S20 nu va fi cu mult mai scump decat modelelul de anul trecut daca luam in calcul preturile mai mici cu 100 de euro pentru modelele 4G, iar fata de seria din 2019, cresterea de pret ar fi de doar 50/100 de euro. Samsung GALAXY S20 Ultra ar putea fi cu mult mai scump decat Samsung GALAXY S10 Plus, dar asta si din cauza faptului ca va avea o camera mult mai complexa, deci e destul de normal sa existe diferente pentru pret.

Samsung GALAXY S20 are mult mai multe noutati decat seria anterioara, insa ceea ce se spunea in 2019 despre pretul mare al telefoanelor 5G se pare ca nu se va schimba, iar modelele de anul acesta nu sunt ieftine. Din pacate se pare ca deocamdata modem-urile 5G nu s-au ieftinit suficient de mult, iar asta aduce pentru Samsung GALAXY S20 preturi foarte mari, cel putin in cazul versiunilor care au chip Exynos 990, nu Snapdragon 865.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in mod oficial in data de 11 februarie, dupa cum prea bine stiti deja dupa ce a fost anuntata in mod oficial conferinta de lansare, iar vanzarile ar putea incepe pe 13 martie.