WhatsApp a LANSAT deja Noua Tema DARK MODE pentru Telefoane

WhatsApp a lansat deja noul dark mode pentru telefoanele utilizatorilor care asteptau tema de foarte multa vreme, iata cum poate fi ea activata acum.

WhatsApp android dark mode beta

WhatsApp a lansat deja noua tema dark mode pentru telefoane, compania din spatele aplicatiei de mesagerie luand pe toata lumea prin surprindere cu decizia de a incepe sa le permita oamenilor sa o foloseasca. In momentul de fata cei de la WhatsApp permit activarea acestui dark mode doar in telefoanele cu sistem de operare Android care au instalata versiunea beta a aplicatiei, accesul la ea fiind oferit de companie doar pe baza de invitatie.

WhatsApp are implementata in sectiunea de personalizare a interfetei pentru chat-uri aceasta optiune pentru a activa noul dark mode, iar cei care au pe telefoanele Android cea mai recenta versiune a aplicatiei o pot folosi deja. Se pare ca exista si restrictii in ceea ce priveste activarea acestui dark mode in aplicatia WhatsApp, iar asta pentru ca deocamdata compania nu vrea ca toata lumea sa il poata folosi, chiar si in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoane.

WhatsApp a LANSAT deja Noua Tema DARK MODE pentru Telefoane

WhatsApp android dark mode beta

WhatsApp va avea toata interfata intunecata dupa activarea acestei teme din meniul de setari pentru aplicatie, iar din cate se pare, totul este implementat cat se poate de bine, cel putin in aceasta faza. Cei de la WhatsApp au lucrat timp de cam un an de zile la acest dark mode pentru telefoane, iar ceea ce este deocamdata vizibil in aplicatia pentru Android arata ca inginerii companiei americane au lucrat foarte meticulos pentru a pregati aceasta tema.

WhatsApp le permite celor cu Android sa seteze ca tema intunecata sa fie deasemenea activata, sau dezactivata, in functie de setarile de sistem pentru economisirea bateriei, deci doar atunci cand energia e la un nivel redus. In iOS noul dark mode va fi implementat nativ si controlabil inclusiv in baza setarilor de sistem, iar de ce WhatsApp inca nu il testeaza si cu telefoanele iPhone nu stim, dar probabil totul e legat de restrictiile din sistem.

WhatsApp va lansa acest dark mode atat pe telefoanele iPhone, cat si pe cele cu sistem de operare Android, insa ramane de vazut cam cand anume se va intampla acest lucru pentru toti utilizatorii care il asteapta.