Guvernul Romaniei: PROBLEME si ACUZATII GRAVE privind Buletinele cu Cip

Guvernul Romaniei are parte de primele probleme din cauza buletinelor cu cip, dar si de o serie de acuzatii grave venite de la unii cetateni ai tarii.

Guvernul Romaniei buletine

Guvernul Romaniei este obligat sa impuna ca in Romania toate persoanele sa aiba buletine cu cip daca vor sa paraseasca tara, Uniunea Europeana dand o directiva in acest sens, ea fiind valabila pentru toate tarile din blocul comunitar. Desi Biserica Romana nu se opune in mod public acestei initiative pe care o are Guvernul Romaniei, iata ca au aparut deja si primele voci critice in legatura cu impunerea folosirii buletinelor cu cip, desi nu toata lumea e obligata sa le aiba.

Guvernul Romaniei va obliga romanii care vor sa calatoreasca in strainatate sa aiba buletine cu cip, daca nu au pasaport biometric, insa pot fi facute si buletine normale, fara cip, insa acestea pot fi folosite doar pe tertoriul tarii. Ieri MAI a organizat o dezbatere privind introducerea noilor buletine cu cip, iar la ea au participat reprezentanti ai Noii Drepte si ai Asociatiei Pro Decizii Informate, plus alti cetateni care sunt impotriva proiectului desfasurat de Guvernul Romaniei.

Guvernul Romaniei: PROBLEME si ACUZATII GRAVE privind Buletinele cu Cip

Guvernul Romaniei este acuzat de acesti oameni ca buletinele cu cip pun in pericol mantuirea oamenilor, dar si ca romanii sunt amprentati la fel ca infractorii, si v-am spus de saptamana trecuta ca asta va fi o problema. Desi marea majoritate a oamenilor inteleg de ce sunt necesare cip-urile in buletine, si ca ele ar putea ajuta la digitalizarea administratiei publice de catre Guvernul Romaniei, exista desigur si cei care au avut asta de spus la dezbaterea de ieri.

„Ni se pune în pericol mantuirea, numele de botez este asociat cu un numar, 666. De ce se vrea aceasta Uniune Europeana antihristica? De ce se atenteaza la mantuirea noastra ? Autoritatile ii obliga pe cetateni sa foloseasca tehnologia care are efecte nocive asupra sufletelor noastre.”

Guvernul Romaniei a mai trecut prin probleme cu latura spirituala cand a fost vorba despre lansarea pasapoartelor biometrice, iar atunci cu ajutorul Bisericii Romane ele au fost depasite, ceea ce probabil se va intampla si acum. Problema mai mare pe care o are Guvernul Romaniei este cu amprentarea, pentru ca asta e asociata cu infractorii, iar aici vor exista foarte multe dispute, si mai mult ca sigur certuri la sediile de politie unde oamenii vor refuza acest lucru.

„Nu vrem sa fim amprentati ca infractorii. Ne spuneti ca nu suntem obligati sa fim amprentati, dar ne spuneti ca avem de ales doar sa stam în tara. In momentul in care spuneți ca avem de ales, va bateti joc de noi. De la 3 august 2031, veti scrie la intrarea în Romania, ghetoul Romania.”

Guvernul Romaniei va trebui sa duca o foarte ampla campanie de comunicare pentru a informa populatia in legatura cu schimbarile privind buletinele cu cip, insa e improbabil ca totul sa decurga prea usor.