iPhone 11 se Vinde Atat de BINE incat Apple a CRESCUT Productia

iPhone 11 vinde productie

iPhone 11 se vnde atat de bine incat compania Apple a fost fortata sa creasca productia telefoanelor sale pentru a tine pasul cu cererea, foarte multi oameni fiind interesati sa cumpere noile modele de telefoane din serie.

Conform unor surse din cadrul companiei TSMC, Apple a cerut cresterea productiei de chip-uri A13, cu procesor, pentru a acoperi necesitatea in ceea ce priveste asamblarea de telefoane din seria iPhone 11 in China.

Se pare ca fix in China exista cea mai mare cerere pentru telefoanele din seria iPhone 11, iar exact acest model este si foarte cautat, mai mult ca sigur si pentru ca este cel mai ieftin dintre toate, si are functii importante.

Apple va folosi acelasi chip A13 si in iPhone 9, pe care-l va lansa in primavara acestui an, deci o crestere a productiei pentru componenta e necesara si pentru fabricarea acelui model nou, dar aparent nu e singurul motiv.

“Apple Inc. a solicitat partenerului de producție de cipuri TSMC să-și crească producția de procesoare din seria A în acest trimestru, pentru a satisface cererea iPhone mai mare decât era de așteptat. Modelele iPhone 11 și 11 Pro au fost bine primite la debutul lor în toamnă, iar vânzările lor în China au fost deosebit de puternice, vânzând lansările din 2018 pe o piață care altfel s-a micșorat. Cel mai accesibil model iPhone 11, echipat cu un ecran LCD, a fost un driver special pentru cererea crescută.”

iPhone 11 se dovedeste a fi un telefon care are succes chiar mai mare decat iPhone XR lansat in cursul anului trecut de catre compania Apple, iar aceasta este o veste foarte buna pentru americani, care aveau nevoie de vanzari in crestere.

iPhone 11 a fost plasat pe final de 2019 in topul celor mai bine vandute telefoane mobile din ultimul trimestru fiscal, cu directie clara spre prima pozitie din top, ocupata in acel moment de catre iPhone XR.