Apple Incheie un Acord Foarte IMPORTANT pentru Viitorul iPhone, iPad, Mac

Apple Acord Broadcom

Apple a incheiat un acord extrem de important pentru viitorul iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods, si orice fel de produs va mai fi lansat de catre americani pentru clientii din lumea intreaga in urmatorii ani de zile.

Apple a ajuns la un acord cu cei de la Broadcom pentru furnizarea de componente wireless pentru produse ce vor fi lansate in anii urmatori pe piata, acesta avand o valoare de cateva miliarde de dolari, uriasa.

Broadcom a anuntat vestea, si a afirmat ca acest acord este suplimentar pentru celelalte care au fost incheiate intre cele doua companii pana in prezent, cel mai recent datand din luna iunie 2019 si acopera componente RF.

Cele doua acorduri vor aduce in conturile Broadcom 15 miliarde de dolari in urmatorii 3.5 ani, o suma uriasa, deci Apple va cumpara multe componente wireless de ultima generatie pentru produsele pe care le va lansa global.

“Anumite filiale ale Broadcom Inc. au încheiat două declarații de lucru separate pe mai mulți ani („SOWs 2020”) cu Apple Inc. Ambele sunt destinate furnizării unei game de componente și module wireless de înaltă performanță pentru Apple pentru utilizare. în produsele sale.”

Vestea vine dupa ce in decembrie se zvonea ca Apple ar fi interesata sa cumpere divizia Broadcom care produce componente wireless, insa se pare ca in final ii va aduce atat de multi bani incat o vanzare nu va mai fi necesara.

Apple a facut o alegere foarte importanta, dar si foarte buna, Broadcom avand poate cele mai bune componente wireless pentru dispozitive electronice, deci ne vom bucura de tehnologie de ultima generatie in produsele Apple in urmatorii 3.5 ani.