Vestea Windows 10 care a BUCURAT Oamenii, SCHIMBARE Uriasa

Windows 10 are parte de o veste grozava care a bucurat foarte multa lme, iata ce vom avea in sfarsit in sistemul de operare creat de catre compania Microsoft.

Windows 10 cloud

Windows 10 va vea parte de o schimbare extrem de importanta pe care foarte multa lume o astepta de foarte multa vreme, si iata ca dupa atata si atata asteptare, intr-un final ea este oferita, spre bucuria tuturor. Invatand de la Apple cum trebuie facute lucrurile, cei de la Microsoft implementeaza in Windows 10 o noua functie care va permite instalarea sistemului de operare prin internet, fara a mai avea nevoie de un DVD, sau stick USB, pentru proces.

Windows 10 a avut aceasta functie dezvaluita cu foarte mult timp in urma de catre cei care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare, insa pana recent nu a existat si vreo confirmare cu privire la faptul ca ea va fi lansata. Ei bine, se pare ca Microsoft vrea sa lanseze aceasta functie noua pentru Windows 10, iar ea ar urma sa fie activata incepand cu versiunea 20H1, adica aceea pe care o asteptam in calculataore din lunile aprilie, sau mai, 2020.

Vestea Windows 10 care a BUCURAT Oamenii, SCHIMBARE Uriasa

Windows 10 cloud download

Windows 10 va avea aceasta functie disponibila doar pentru situatia in care vrem sa reinstalam sistemul de operare pe un calculator care il are deja instalat, ea fiind oferita pentru sistemul “Recovery”, “Recuperare”. Practic toti cei care vor sa faca reinstalarea sistemului de operare, pot descarca din serverele celor de la Microsoft intregul set de fisiere necesare, astfel ca elimina obligatia de a mai avea totul disponibil pe un suport fizic vreodata.

Windows 10 are un kit de instalare de peste 4 GB, deci e nevoie de foarte multa rabdare pentru ca intregul sistem de operare sa fie descarcat si instalat de catre utilizatori, conexiunile rapide de internet fiind foarte importante. Daca totul decurge asa cum trebuie, atunci dupa descarcare, instalarea Windows 10 ar trebui sa se faca in doar cateva zeci de minute, maxim, in functie de calculatorul pe care se face instalarea de catre utilizatorul final.

Windows 10 are preluata aceasta functie de la calculatoarele Apple dupa foarte multa asteptare, si nimeni nu stie de ce Microsoft a asteptat atat de mult pentru a face asta, dar important este ca intr-un final se face.