SURPRIZA: Netflix a UIMIT TOATA LUMEA, s-a Intamplat ASEARA

Netflix a uimit intreaga lume cu o surpriza uriasa la care nimeni nu se astepta, iata ce s-a intamplat in cursul serii trecute pentru platforma de streaming.

Netflix premiile annie

Netflix a inceput anul 2020 destul de bine, compania ce detine platforma de streaming video avand parte de foarte multe nominalizari pentru filmele si serialele facute, dar reusind sa-si si creasca mult numarul de abonati. Netflix a reusit totusi sa surprinda intreaga lume aseara dupa ce a castigat nu mai putin de 7 premii in cadrul Annie Awards cu animatia Klaus, iar asta dupa ce la Globurile de Aur si premiile SAG au cam lipsit victoriile pentru platforma.

Netflix a castigat nu mai putin de 19 premii in cadrul Annie Awards, printre filmele care au fost premiate numarandu-se si I Lost My Body and Love, Death & Robots, deci ele au fost foarte apropiate. Nu trebuie uitate nici seriile animate BoJack Horseman si Tuca & Bertie, investitiile celor de la Netflix pentru a le produce in continuare dovedndiu-se a fi o alegere foarte buna, iar asta ne arata ca atunci cand vrei, poti face continut de foarte buna calitate.

SURPRIZA: Netflix a UIMIT TOATA LUMEA, s-a Intamplat ASEARA

Netflix se pregateste in februarie de premiile Oscar, acolo unde are multiple filme nominalizate pentru a castiga o parte dintre premiile care sunt extrem de ravnite de catre actorii si producatorii din intreaga lume. Premiile acestea sunt cele mai importante dintre toate, iar cu 20 de nominalizari pentru Netflix in cadrul evenimentului, este de asteptat ca macar una dintre statuete sa ajunga in posesia unui actor, sau regizor, care a creat filme pentru platforma.

Netflix are deasemenea planuri si mai mari pentru 2020, compania americana dorind sa investeasca 17.3 miliarde de dolari in filme si seriale, intentionand sa lanseze peste 400 in total in cursul acestui an pentru abonati. Asta inseamna ca zilnic va fi lansat cate o creatie noua in cadrul Netflix, iar asta separat de celelalte filme si seriale licentiate pentru a le fi oferite abonatilor din lumea intreaga pentru vizionare, deci nu prea avem de ce sa ne plangem.

Netflix a avut parte de un 2019 foarte plin, iar 2020 a inceput extrem de bine pentru companie, care vrea sa-si faca platforma de streaming principala alegere a oricaror oameni dornici sa-i vada creatiile.