iPhone 12: Ce spune Presedintele Apple despre Lansarea cu 5G

iPhone 12 este asteptat cu 5G integrat de catre fanii Apple din intreaga lume, dar iata ce are de spus presedintele companiei in legatura cu acest lucru.

iPhone 12 apple 5g

iPhone 12 este asteptat de catre toata lumea anul acesta intr-o versiune care are si 5G integrat, insa deocamdata ne bazam doar pe zvonuri si nimic 100% concret cu privire la aceasta schimbare uriasa. Noaptea trecuta cei de la Apple si-au prezentat rezultatele financiare pentru T4 2019, cu incasari si profit record, iar presedintele companiei, Tim Cook, a fost intrebat despre planurile pe care le are compania pentru lansarea unui iPhone 12 cu 5G integrat.

Dupa cum era de asteptat, Tim Cook nici nu a confirmat, si nici nu a negat faptul ca iPhone 12 va fi lansat cu 5G in toamna acestui an, dar aceasta este “placa” normala pe care PR-ul companiei o stabileste. Cei de la Apple au anuntat cele mai bune vanzari din istoria companiei intr-un singur trimestru fiscal, si un record anul pentru incasari, deci nu-si vor strica vanzarile pentru urmatoarele luni cu o confirmare a faptului ca iPhone 12 va avea 5G din start.

iPhone 12: Ce spune Presedintele Apple despre Lansarea cu 5G

iPhone 12 este la vreo 8 luni distanta de lansare, deci Apple are peste 100 de milioane de telefoane de vandut intre timp, iar ele vor fi din seriile actuale, deci nu va confirma nimic cu privire la modele noi. Asta desigur ca nu va opri pe nimeni din speculat si din intrebat partenerii Apple cu privire la planurile privind lansarea unui model cu 5G, dar putem fi siguri ca seria iPhone 12 va avea aceasta tehnologie integrata pentru cel putin modelele premium.

“Nu comentăm produsele viitoare, așa că încerc să mă gândesc puțin. În ceea ce privește 5G, cred că suntem la primele reprize de desfășurare la nivel global. Din nou, vreau să stau departe de a comenta despre produsele viitoare. În general, cred că ceea ce este important atunci când te gândești la 5G este să te uiți în întreaga lume la diferitele programe de desfășurare. Și unele dintre acestea arată foarte diferite, poate, decât cele pe care le-ați putea vedea aici. În ceea ce privește prețul, nu aș dori să comentez prețul telefoanelor care nu sunt anunțate. ”

iPhone 12 va fi o serie care va aduce destule schimbari importante, iar 5G este ceva ce trebuie sa ajunga acum in telefoanele Apple dupa un an in care compania a spus “pas”, si pe buna dreptate. In 2020 nu prea mai poate face asta pentru ca retelele 5G incep sa fie disponibile in regiuni din ce in ce mai mari de pe glob, deci exista asteptari din partea consumatorilor pentru a le putea folosi cu telefoanele din seria iPhone 12, iar Apple stie asta.