Dacia Dokker: COPIATA de Volkswagen, ce Model au Germanii

Dacia Dokker copiata de Volkswagen in anul 2020 este ceva ce ne arata ca exista cate ceva de invatat si de la Dacia, iata ce model vor lansa germanii.

Dacia Dokker Volkswagen

Dacia Dokker este unul dintre modelele mai putin cunoscute de masini ale companiei Dacia, insa este unul care pare sa fie foarte interesant pentru germanii de la Volkswagen, care s-au cam gandit sa-l copieze. Obisnuiti cu copierea modelelor grupului intre ele, cei de la Volkswagen s-au gandit sa faca noul model de Caddy din 2020 cu un design ce pare a fi o clona a Dacia Dokker, ceea ce puteti vedea si in imaginile de mai jos, in care noua masina este prezentata destul de bine.

Dacia Dokker nu are vanzarile Logan sau Duster, insa penru Volkswagen e suficient design-ul masinii, mai exact a modelului Stepway, pentru a-l copia in versiunea din 2020 a seriei Caddy. Dacia Dokker si Volkswagen Caddy sunt competitoare practic in cam acelasi segment de piata, dar desigur la preturi diferite pentru ca vorbim despre ingineria germana versus ce-a mai ramas prin atelierele Renault nefolosit si utilizat la masinile produse in Romania.

Dacia Dokker: COPIATA de Volkswagen, ce Model au Germanii

Dacia Dokker copie a Volkswagen Caddy

Dacia Dokker are totusi copiat aspectul frontal, cel lateral, si cel posterior, de catre compania Volkswagen in modelul Caddy din 2020, iar la asta probabil ca putina lume se gandea inca de la inceputul anului 2020. Problema pe care o au producatorii de automobile, cam la fel cu cei de telefoane, este ca nu prea mai au cum sa schimbe design-urile, mai ales pentru modelele de clasa medie, sau low-end, iar asa Volkswagen ajunge sa copieze Dacia Dokker in Caddy.

Dacia Dokker copie Volkswagen Caddy

Dacia Dokker este o masina gandita pentru a cara, fie oameni, fie marfa, iar Volkswagen Caddy este gandita pentru fix acelasi lucru, iar de aceea modelele sunt competitoare in cam aceeasi clasa. Nu se stie deocamdata cat va costa noul model de Volkswagen Caddy cand va fi lansat, dar cel mai probabil va fi mai scump decat Dacia Dokker, iar asta pentru ca e facuta de Volkswagen, si pentru ca are mai multa tehnologie, cel mai probabil si siguranta.

Dacia Dokker ramane totusi o masina interesanta, foarte ieftina pentru ceea ce poate face, dar in Germania e putin probabil sa fie mai cautata decat modelele de la Volkswagen, foarte populare.