Netflix: Veste PROASTA ce a SPERIAT Clientii din TOATA Lumea

Netflix are anuntata astazi o veste foarte proasta care i-a speriat pe unii dintre clientii din intreaga lume, iata ce se va intampla pentru platforma.

Netflix continut

Netflix a trecut in ultimii 10 ani prin foarte multe schimbari, iar unele dintre ele ne arata ceea ce va urma pentru platforma de streaming video, dar asta e o veste proasta pentru clientii din intreaga lume. In 2012 cei de la Netflix aveau aproximativ 11.000 de filme si seriale listate in SUA in platforma lor, unele proprii, altele licentiate de la diversi parteneri, insa in momentul de fata libraria din SUA mai are doar 5838 filme si seriale disponibile pentru toti clientii.

Netflix are in SUA cea mai mare librarie de filme si seriale dintre toate zonele de pe glob, deci daca acolo aceasta s-a injumatatit in 8 ani de zile, in alte zone ea este acum si mai mica, din pacate. Desi numarul de filme si seriale care sunt disponibile in Netflix a crescut de la 5158 in 2018, vorbim totusi despre o diferenta foarte mare fata de ceea ce era oferit in 2012, atunci cand platforma era disponibila in SUA, si putine alte piete din intreaga lume.

Netflix: Veste PROASTA ce a SPERIAT Clientii din TOATA Lumea

Netflix biblioteca filme seriale

Netflix s-a lansat la nivel global, iar odata cu asta au venit si limitarile pentru continut, care nu e disponibil la fel peste tot, insa in acelasi timp compania a renuntat la unele filme si seriale licentiate. Totul face parte dintr-o strategie a Netflix de a se baza in principal pe continut original, dar asta inseamna ca oamenii au mai putin continut disponibil, in special de la alti producatori, care au filme si seriale grozave pe care multi ar dori sa le vada si aici.

Netflix vrea sa fie mai independenta decat acum 8 ani de zile, insa din pacate nu poate crea chiar toate filmele si serialele grozave de pe planeta, astfel ca mai trebuie sa si licentieze continut din alte parti. Netflix trebuie sa lientieze inclusiv filme si seriale care au fost lansate cu multi ani in urma de catre diverse companii americane, iar asta pentru ca lumea vrea sa vada si continut vechi, care inca este bun, chiar daca nu e chiar atat de nou precum restul.

Netflix va continua aceasta strategie de a isi creste independenta vis-a-vis de alti producatori de filme si seriale, si nu ar fi exclus ca in urmatorii ani sa mai scada biblioteca de continut pe care o ofera pentru clientii sai.