Orange: PROBLEME de RETEA pentru Clientii PrePay din Romania

Orange are iar probleme cu reteaua pentru clientii Prepay din Romania, iata ce fel de dificultati intampina acestia inca de dimineata cu folosirea lor.

Orange reincarcare prepay

Orange are raportate unele probleme de retea de catre clientii cu cartele prepay care folosesc serviciile operatorului in Romania, cei cu abonamente parand sa nu fie afectati de aceasta situatie in momentul de fata. Mai exact, problemele nu sunt cu semnalul, ci cu inregistrarea cu dificultate a reincarcarilor facute pe cartelele prepay de la Orange, procedura putand dura si pana la cateva ore, ceea ce desigur ca lasa unii oameni foarte suparati.

Orange ar trebui in mod normal sa inregistreze reincarcarile de cartele prepay la cateva minute dupa ce sunt facute, nu la cateva ore, insa din motive necunoscute deocamdata lucrurile sunt ingreunate. Numarul celor care sunt afectati pare sa fie mic deocamdata, sau poate ca lumea nu s-a plans inca pe pagina de Facebook a Orange despre problema, dar am primit informatii separate despre clientii care intampina problemele pe care altii le mai descriu online.

Orange: PROBLEME de RETEA pentru Clientii PrePay din Romania

Orange nu a raportat vreo problema de retea pana in momentul de fata in legatura cu procesarea reincarcarilor pentru cartele prepay, deci e posibil ca situatia sa fie in curs de rezolvare, daca nu e rezolvata deja. Este oricum neobisnuit ca un operator cu milioane de clienti sa proceseze in cateva ore cererile de reincarcare din moment ce pana acum lucrurile s-au desfasurat rapid, dar Orange, ca orice alta companie, mai are probleme din cand in cand.

Orange are peste 4 milioane de clienti cu cartele prepay, si desi nu a spus vreodata cate reincarcari se fac zilnic, numarul este cu siguranta unul foarte mare, ceea ce este normal. E posibil ca infrastructura de servere a celor de la Orange sa fi fost afectata de vreo problema si de aceea procesarile sa se faca cu dificultate mai mare, astfel ca daca faceti vreo reincarcare, e bine sa stiti ca s-ar putea sa aveti de asteptat chiar si cateva ore pana cand va fi procesata.

Orange va rezolva in mod sigur problemele in cursul orelor urmatoare, daca nu sunt rezolvate inca, dar pana acum nu a mentionat absolut nimic in legatura cu aceasta problema pe undeva.