Huawei P40 Pro: Noua Surpriza SPECIALA Multumita GALAXY S20

Huawei P40 Pro va avea parte de o noua surpriza speciala multumita Samsung GALAXY S20, si iPhone 11, iata ce va aduce compania Huawei pentru toti clientii.

Huawei P40 Pro night mode

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei in cursul acestei primaveri, iar cei care abia asteapta sa cumpere noul model de telefon vor avea mai mult ca sigur parte de o surpriza speciala cu el. Mai exact, este de asteptat ca Huawei P40 Pro sa aiba integrat un nou Night Mode special care sa rivalizeze cu acel Super ISO pregatit pentru Samsung GALAXY S20, care ar urma sa imbunatateasca inclusiv pozele facute noaptea, sau in lumina slaba.

Huawei P40 Pro are nevoie de aceasta functie, la fel ca Samsung GALAXY S20, iar asta pentru ca incepand cu iPhone 11 compania Apple a implementat un mod special de facut poze noaptea, care este foarte apreciat. Acestia a fost catalogat ca fiind mai bun decat cele integrate in telefoanele de la Huawei si Samsung, deci pentru Huawei P40 Pro este de asteptat sa vina ceva superior pentru a depasi iPhone 11, poate chiar si Samsung GALAXY S20.

Huawei P40 Pro: Noua Surpriza SPECIALA Multumita GALAXY S20

Huawei P40 Pro nu are prea multe detalii dezvaluite cu privire la aceasta noua functie speciala, cum de altfel n-au prea aparut detalii nici cu privire la alte functii, sau noutati majore, pe care telefonul le va aduce. In contrast cu Samsung GALAXY S20, Huawei P40 Pro a avut mult mai putine dezvaluiri pana acum, poate si pentru ca Huawei vrea sa acopere prezentarea coreenilor cu informatii privitoare la noul sau model de telefon foarte important.

Huawei P40 Pro va avea senzori de imagine mult mai buni pentru camere, in comparatie cu ceea ce a fost implementate in modelele de anul trecut, deci este perfect normal sa ne asteptam si la o asemenea functie. cat de buna va fi ea in comparatie cu ceea ce exista acum in telefoane, inca nu stim, dar este usor de imaginat faptul ca Huawei P40 Pro ar trebui sa ofere pentru clienti un plus fata de iPhone 11, poate chiar si fata de Samsung GALAXY S20.

Huawei P40 Pro va fi prezentat la finalul lunii martie, deci inca mai avem mult de asteptat pana cand il vom vedea deazvaluit in mod oficial, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand va aparea.