iOS 13.4 beta 1 a fost Lansat de Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13.4 beta 1

iOS 13.4 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple la doar o saptamana dupa ce iOS 13.3.1 a fost pus in distributie de catre cei din Cupertino pentru toti clientii din intreaga lume.

iOS 13.4 beta 1 reincepe practic perioada de testare pentru o noua versiune a iOS, compania Apple dorind cel mai probabil sa rezolve diverse alte probleme de care s-au plans clientii sai, dar fara a anunta ceva important pentru noi.

iOS 13.4 beta 1 nu are publicata si o lista de schimbari, din pacate, astfel ca nu stim la ce sa ne asteptam de la compania Apple, deci ramane doar sa vedem ce va fi descoperit dupa primele ore de testare ale actualizarii majore.

iOS 13.4 beta 1 ar trebui sa fie o perioada de testare beta pentru ultima actualizare majora a iOS 13, iar asta pentru ca din iunie va incepe testarea iOS 14 inaintea lansarii versiunii finale, care ar trebui sa aiba loc in toamna.

iOS 13.4 beta 1 poate fi descarcat si instalat chiar acum de catre toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, dar si de catre cei care au un cont de dezvoltator de la testarea versiunilor beta anterioare ale sistemului de operare.