RCS & RDS: Anunt pentru TOTI Romanii, a INCEPUT in Februarie

RCS & RDS a facut un anunt important pentru toti romanii pentru a ii alerta in legatura cu ceea ce a lansat chiar la inceputul lunii februarie pentru ei.

RCS & RDS netuarie

RCS & RDS s-a tinut de cuvant, iar ceea ce a promis zilele trecute ca va incepe in primele zile din februarie se si intampla, grupul de telecomunicatii anuntand ceea ce a pregatit pentru toti romanii. V-am spus saptamana trecuta ca in februarie cei de la RCS & RDS au pregatit o noua campanie promotionala in Romania sub denumirea “Netuarie”, aceasta permitandu-le clientilor sa contracteze abonamente de internet fix cu reducere substantiala.

RCS & RDS a dat oficial startul campaniei “Netuarie”, iar asa cum v-am spus inca de saptamana trecuta, cand ofertele au inceput sa fie implementate pe website-ul operatorului, vorbim despre 50% reducere la abonamentele de internet. RCS & RDS ofera 40% reducere pentru cele 3 principale abonamente Digi Net Fiberlink 300, 500, 1000, aceste aoferindu-le clientilor internet fix prin fibra optica la viteze de 300 Mbps, 500 Mbps si 1 Gbps in Romania.

RCS & RDS: Anunt pentru TOTI Romanii, a INCEPUT in Februarie

RCS & RDS oferte netuarie

RCS & RDS ofera reducerea de 50% timp de 4 luni de zile pentru abonamentele de internet fix Digi Net Fiberlink pentru cei care incheie contracte noi cu o perioada contractuala de 2 ani de zile. Orice fel de client nou beneficiaza in mod automat de aceasta promotie pe care RCS & RDS a creat-o in Romania pentru toata lumea, ea fiind teoretic disponibila si pentru cei care sunt clienti, daca prelungesc contractele pe 2 ani, dar trebuie sa discutati cu reprezentantii grupului.

RCS & RDS nu este la prima campanie promotionala de acest gen pentru abonamentele de internet fix pe care le are in Romania, operatorul avand si in cursul anului trecut o reducere identica, insa o singura data in 2019. Asta inseamna ca in 2020 RCS & RDS ar trebui sa aiba o singura data aceasta oferta speciala pentru abonamentele de internet fix, astfel ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa profitati de promotie inainte ca aceasta sa devina indisponibila.

RCS & RDS a anuntat ca noua campanie promotionala “Netuarie” este in vigoare pentru o perioada de doar 5 zile, care ar trebui sa expire pe 8 februarie, deci nu mai aveti chiar atat de mult timp pentru a profita de ea.